Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Megdöbbentően szép képek készültek a lobogó sörényükkel galoppozó fehér lovakról, ahogy azok a rózsaszín árnyékos égbolt előtt vágtattak. A franciaországi Camargueból származó fotókon a sárban átvágtató lovakat láthatjuk, amint fehér és szürke sörényük szabadon hullámzik.

  A Camargue fehér hátasait gyakran nevezik a tenger lovainak, de színük valójában szürkés árnyalatú. Születésükkor fekete vagy sötétbarna szőrzetük van, de ahogy nőnek, úgy egyre inkább kezd kivilágosodni, míg végül teljesen fehér nem lesz.

  A csodálatos camargue-i lovak egy ősi, a természetvédelmi régióban őshonos fajta. A világ egyik legősibb fajtája, és évszázadokon át vadon éltek a terület vizes élőhelyeinek zord környezetében. Ezeket az elképesztő képeket a Hampshireből származó  Nathalie Mountain készítette az Egyesült Királyságban mindössze néhány méter távolságból:

 • Ritka pillanat, hogy Ellen DeGeneres és Porita de Rossit együtt lássák a nyilvánosság előtt, ugyanis a páros különösen odafigyel a magánéletükre.

  ellen
  Fotó: Instagram

  Nemrég azonban sikerült őket lefotózni Los Angelesben, ahogy kéz a kézben indultak randizni kedd este egy népszerű étterembe.

  Ellen és Porita még 2008 augusztusában házasodtak össze, boldogságuk pedig azóta is töretlen.

 • GettyImages-1447068527
  Fotó: Sean Zanni / Getty Images Hungary

  Kim Kardashian ex-barátja, Pete Davidson újra fent van a közösségi oldalon, de ezúttal már társulva a New York Giants egykori irányítójával, Eli Manninggal csináltak közösen fiókot. A duó összeállt az Instagramon, és rögtön háromszor is posztoltak fotókat és videókat a regisztrálásuk első napján, amelyeken Davidson Giants szlogenekkel kidíszített lakásán belül mulatják az időt. – írja a PageSix

  „Helló Instagram” – köszöntötte feliratkozóit a komikus videójában, miközben az ágyán heverésztek Manninggal. „Úgy döntöttem, hogy visszatérek, de csakis minden idők legjobbjával”. A páros fiókja már rögtön indulásakor tízezer követően gyarapodott, aminek leírásában csak ennyi áll: „Egyikőnknek sincs Instagramja, ezért közösen csináltunk egyet.″

 • Világos zöldre, illetve pirosra festette be kiskutyáját egy nő, aki a fotók megosztása után sikeresen kivívta az internet haragját.

  Ashley Spielmannt az emberek állatkínzással vádolták meg, sokak szerint Rizzo nevű kutyusa pedig kifejezetten szomorúnak tűnik. Azonban az ötgyerekes anyuka nem hagyta magát, és visszavágott kritikusainak, mondván, egyéves kedvencét szőr- és bőrbarát festékkel alakította a Grinccsé.