2024. június 19. 15:00 ÉLŐ
Horvátország 0
Albánia 1
Volksparkstadion II. forduló
2024. június 19. 18:00
Németország
Magyarország
StuttgartArena II. forduló
2024. június 19. 21:00
Skócia
Svájc
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A testvérek eddig nem voltak beszélőviszonyban.

  gaspar testverek
  Fotó: Kaszás Tamás / Index / TV2

  Nehéz időszakon van túl Gáspár Zsolt, ugyanis számos egészségügyi problémákkal küzdött, és több műtéten is átesett. A Farm VIP gazdája most a Tények Plusz kameráinak mesélt arról, hogy mialatt lábadozott a családja volt a legfőbb támasza, de betegségének egy pozitív hozadékai is volt: Gáspár Győzővel rendeződni látszik a viszonyuk, akivel már egy jó ideje haragban álltak.

  Győzőhöz eljutott a betegségem híre, persze, ő is írt nekem, Bea asszony is írt nekem, hogy mielőbbi gyógyulást kívánnak. Mindenki, Evelin is, Virág is, köszönöm szépen nekik. Minden rendben volt, az egész család aggódott értem

  – magyarázta Gáspár Zsolt, aki azt is elmondta, hogy nemrégiben Gáspár Beának szintén volt egy egy nagyobb egészségügyi beavatkozása, de reméli, hogy már ő is jobban van.

  Hála istennek a kapcsolat alakul. Még nem olyan jó, de alakul, majd jobb lesz ez. Még fejlődésben vagyunk, most csiszolódnak a dolgok

  – mondta a tévés, aki örül testvére sikereinek, és támogatja őt a közelgő Gáspárék című realityje kapcsán is.

 • A színésznő 13 évig alkotott egy párt fotográfus barátnőjével, most egy színházkedvelő férfi mellett talált rá a boldogság.

  Gallusz Nikolett számára nem volt egyszerű az elmúlt időszak, hiszen tavaly szakított kedvesével, Bártfai Laura fotográfussal. Kapcsolatuk végéről a Paliék Világa by Manna: Három Igazság című műsorban mesélt először a színésznő, most azonban a Nők Lapjának egy sokkal örömtelibb hírt osztott meg:

  újra foglalt a szíve.

  „Másfél éve van egy – így mondom – udvarlóm. Ma reggel sérvműtéten esett át, és amikor kitolták a műtőből, azzal viccelt, hogy igazságszérumot kapott, hiszen, mint tudjuk, műtéti altatás után lehet kiszedni az emberből a legnagyobb igazságokat. »Annyira szeretem magát!«, ezt hajtogatta” – mesélte Gallusz, aki tudatosan magázódik a rejtélyes hódolóval.

  „Az előző kapcsolataimban a »helló«, »szia«, »te« megszólítás ment. Számomra valahogy ez egy új éra. Azt mondani: maga. Azért is tetszik nekem, mert az önismeret által rájöttem, hogy az őszinteségben is fontos a mérték és az időzítés. Hogy mikor mennyit zúdítunk a másikra, kinek nyílunk meg. Nekem a magázódás annyira új és kedves! Nem a távolságot érzem benne, hanem a tiszteletet, a levegőt, a mindenkinek kijáró énidőt” – mesélte a 49 éves színésznő, szűkszavúan pedig el is árult egy-két dolgot kedveséről.

  „Minden találkozásunk előtt örülök, hogy láthatom. Ő civil, eredetileg fizikus a végzettsége, de egészen más területre tévedt. Színházszerető, igazi úriember. Jó hatással vagyunk egymásra. Az előző párommal, Laurával tizenhárom tartalmas, csodálatos évig voltunk együtt. Igazi szimbiózisban éltünk, de úgy látszik, felnőttünk, és tovább léphettünk” – idézte szavait a Blikk.

 • Az énekes adta be nemrég a válókeresetet.

  Amilyen jól indult, olyan csúnya vége lett Billy Ray Cyrus legutóbbi házasságának, ami mindössze 7 hónapot ért meg. Az énekes, ahogy arról az Index is beszámolt, május végén beadta a válókeresetet 27 évvel fiatalabb felesége ellen, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva. Azóta újabb részletek derültek ki arról, min csúszhatott el a countrysztár és Firerose kapcsolata, a People magazin legalábbis érdekes információk birtokába jutott.

  Úgy tudni, a nő megpróbálta elszigetelni férjét családjától, egyik lányát például egyenesen letiltotta Cyrus telefonján, hogy az ne tudja utolérni apját (bár nem tudni, Noah-ról, Miley-ről vagy az exfelesége előző kapcsolatából született, de örökbe fogadott Brandiról van szó). Emellett a férfi azzal vádolja hitvesét, hogy házasságuk által, nevét felvéve próbált meg előrébb lépni karrierjében, eredeti vezetéknevéről hazudott neki, ahogy arról is, hogy korábban már kétszer volt házas. Miután beadta a válókeresetet, Cyrus szerint felesége 37 alkalommal vásárolt jogtalanul hitelkártyájáról, összesen 97 ezer dollár, azaz nagyjából 35,7 millió forint értékben.

  Az énekesnő ügyvédje szerint védence csak ugyanúgy használta közös kártyájukat, ahogy házasságkötésük óta tette, ráadásul, mint kiemelte, szerinte Firerose verbális és fizikai bántalmazás elszenvedője is volt rövid frigyük alatt. A magazin kereste mindkét félt, de egyelőre egyikőjük sem kívánt nyilatkozni az ügyben.

 • Ő is jelen volt Aurora Ann születésénél.

  Másfél hónapja már, hogy Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé szülők lettek. Kislányuk, Aurora Ann május 10-ei születésénél az edző is jelen volt.

  „Két éve vagyunk együtt, de sokkal régebbinek és mélyebbnek érezzük a köztünk lévő köteléket, így kérdés sem volt, hogy Shane bent lesz velem. Mindig érezte, mikor kell megnevettetnie vagy éppen csendben maradnia. Életre szóló, közös élmény volt a kislányunk születése” – kezdte a Best magazinnak az újdonsült anyuka, akinek azóta is sokat segít a baba körüli teendőkben vőlegénye, például a fürdetéseknél is mindig jelen van.

  „Ő nem az a típusú apuka, aki ráhagyja az anyjára, hogy csináljon mindent. Shane ott van, tanul, figyel, játszik Aurorával, aktív részese mindennek.”

  Tusup arról beszélt, még mindig nem tudja szavakkal leírni kislánya születésének élményét.

  „Amikor megláttam, ahogy Viktória mellkasán fekszik Aurora, a szívem csordultig telt szeretettel, hálával és békével. Azt éreztem, végre megérkeztem. Hogy megtörtént az a csoda, amire mindig is a legjobban vágytam: családom lett. Alig várom, hogy hazaérjek hozzájuk a munkából. Aurora érkezésével értelmet nyert az életem, pedig azóta semmi sem ugyanolyan, mégis, jobb nem is lehetne” – lelkendezett, hozzátéve: azért egy kistesót mindketten örömmel fogadnának.

  „Részemről jöhet a következő baba! Mondjuk, egy öcsike, ő lehetne a tanúm az esküvőnkön.”

   (via Blikk)