Vencel
13 °C
23 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Még idén visszatér a mozikba (az amerikaiakba biztosan, magyar premierről egyelőre nincs infó) Paul Thomas Anderson, a The Master, a Vérző olaj, a Fantomszál, a Beépített hiba és a Boogie Nights rendezője. Új filmjének címe Licorice Pizza, melyhez közzétették az első előzetest.

  Alana Haim és Cooper Hoffman a Licorice Pizza poszterén
  Alana Haim és Cooper Hoffman a Licorice Pizza poszterén
  Fotó: MGM/Universal

  A kedvcsináló alapján Tarantino Volt egyszer egy... Hollywoodjához hasonlóan központi szerepet kap majd a filmben Los Angeles, azon belül is a San Fernando-völgy, mely helyszínéül szolgált Anderson korábbi munkái közül a Boogie Nights, a Kótyagos szerelem és a Magnólia című filmeknek.

  A Licorice Pizza középiskolás fiút alakító főszereplője a rendező egykori kedvenc színészének, Philip Seymour Hoffmannak fia, Cooper Hoffman, ez az első nagy szerepe. Női főszerepben a HAIM zenekar dobosa, Alana Haim debütál a vásznon, kettejük viszontagságos kapcsolatát követi majd a film a felnőtté válás útján. Mellettük olyan nevek szerepelnek még, mint Tom Waits, Sean Penn, Bradley Cooper, Benny Safdie és Maya Rudolph.

  A filmben keverednek a valós és a fiktív karakterek, Bradley Cooper például Jon Peterst alakítja, aki Barbra Streisand fodrásza volt, mielőtt olyan filmek producere lett, mint a Batman (1989) vagy a Wild Wild West. Peters korábban felkerült az Index tíz legzsarnokabb hollywoodi főnökről szóló listájára. 

  Érdekesség, hogy Anderson korábban dolgozott együtt a HAIM-mal, a zenekar 2017-es Something to Tell You és a a 2020-as Women in Music Pt. III című albumaihoz is forgattak együtt klipeket. A Sumer Girl című dal videójához Anderson állítólag több oldalnyi párbeszédet is írt, ami végül nem került bele a klipbe, de az anyagot beledolgozták a Licorice Pizza szövegkönyvébe. Erről a zenekar énekes-gitárosa, Danielle Haim beszélt, aki egy pillanatra feltűnik húga, Alana mellett a film előzetesében is.

 • Többször is bejárta már a sajtót, hogy a világhírű színész, Will Smith és felesége, Jada Pinkett Smith több mint 23 éves házassága közel sem volt monogám, erről azonban csak nagyon ritkán beszéltek nyilvánosan.

  GettyImages-464337244
  Fotó: Jason Merritt/TERM / Getty Images Hungary

  Ezt elégelte meg Will, aki nemrégiben a GQ magazinnak adott interjút, melyben részletekbe menően kifejtette, miért is vetették el feleségével a monogámia gondolatát. 

  Jada soha nem hitt a hétköznapi házasságban... A családjában többen is különleges kapcsolatban élnek, szóval teljesen másképp nőtt fel, mint én

  — kezdte Will a GQ magazinnak

  Az igazság keresése az egyetlen módja annak, hogy boldogok legyünk ebben az életben. És valahogy arra a megállapodásra jutottunk, hogy a hitelesség jelentheti csak a hírnév és a nyilvánosság béklyóitól való megszabadulást

  — folytatta.

  Megadtuk egymásnak a bizalmat és a szabadságot, abban a hitben, hogy mindenkinek meg kell találnia a saját útját. A házasság számunkra nem lehet egy börtön. Nem javaslom ezt az utat senkinek, de a tapasztalatok, a szabadság, amit egymásnak adtunk, és a feltétel nélküli támogatás számomra a szerelem legmagasabb fokozatát jelenti

  — fejezte be a színész, aki később még elárulta, hogy ha egy kívánsága lehetne, egy lányokkal teli háremet szeretne maga köré, akik folyamatosan lesik a kívánságait.

  (Forrás: Just Jared)

 • Ez a második alkalom, hogy Magyarországon koncertezik a banda.

  A 2019-es Fear Inoculum című lemezt bemutató néhány fellépés után 2022. április 23-án rajtol Koppenhágában a Tool koncertsorozata, amyelynek egyik állomása Budapest. A zenekar utoljára 15 évvel ezelőtt járt hazánkban, amikor a Sziget Fesztiválon játszottak. 2022. május 24-én a Budapest Arénában láthatja őket a közönség.

  Nagy örömmel jelentem be, hogy újra útnak indulunk. Az elmúlt 18 hónap próbált finoman fogalmazni, de a nagy megpróbáltatásokból nagy tanulságok és nagy ajándékok származnak. Őszintén várjuk, hogy megoszthassuk veletek.

  – mondta a dobos Danny Carey.

 • A PageSix inormátorai legalábbis ezt állítják.

  Ahogy korábban az Index megírta, Lena Dunham a hétvégén összeházasodott a párjával, a zenész Luis Felberrel. A PageSix tudni véli, hogy a titkos menyegzőn Taylor Swift volt a díszvendég. Az énekesnő a barátja nélkül jelent meg, ám nem lépett fel a partin, amit egyébként a portál szerint szigorú Covid-protokoll mellett tartottak, az ara egészségügyi problémái miatt. A vendégeknek igazolniuk kellett, hogy be vannak oltva és egy tesztet is elvégeztek rajtuk. Maszk is elérhető volt mindenki számára. 

  Az alkalomra Dunham szülei és a testvére is az Egyesült Királyságba repültek, de Felber családja is ott volt. A pár mindenképp azt szerette volna, ha a ceremóniát csak szűk körben tartják. Taylor Swifttel Luna Dunham jóban van, szerepelt is az énekesnő 2015-ös, Bad Blood című klipjében, és nem egyszer lefotózták már együtt őket.