2024. június 21. 15:00
Szlovákia
Ukrajna
Düsseldorf Arena II. forduló
2024. június 21. 18:00
Lengyelország
Ausztria
Olympiastadion II. forduló
2024. június 21. 21:00
Hollandia
Franciaország
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kifogtak rajta a csípős csirkeszárnyak.

  Megizzasztotta Heidi Klumot legutóbbi interjúja! A modell a Hot Ones című, népszerű YouTube műsor vendége volt, ahol egyre csípősebb szószú csirkeszárnyakat kóstolnak a vendégek, miközben megpróbálnak nem csak levegőhöz jutni, de még kérdésekre válaszolgatni is.

  Klum egy darabig jól állta a sarat, az adás felénél azonban elkezdett intenzíven szipogni, a Da Bomb fantázia nevű öntet pedig betette nála a kaput. Először tejjel próbálta csökkenteni fájdalmát, sikertelenül. 

  „Megsülök” – verte le a víz az 51 éves modellt, és gondolkodás nélkül kigombolta farmeringjét, hogy azzal legyezhesse magát.

  Várj egy percet. Mikor hagy alább?

  – fordult a műsorvezető felé, majd mikor megtudta, további 5-10 perc szenvedés garantált, le is kapta magáról felsőjét, azzal sem foglalkozva, hogy mikroportja az ölébe esett. Klum a műsor utolsó harmadát egy szál melltartóban fejezte be, és sűrűn elnézést kért főleg a kiskorú nézőktől váratlan vetkőzése miatt.

  (TMZ)

 • Decemberre várja kisfiát a műsorvezető.

  Első gyermekét hordja a szíve alatt Tornóczky Anita, számoltunk be róla szerdán. A tévés és párja öt évig próbálkoztak a családbővítéssel, végül második lombikprogramjuk sikeres volt, így az új évet már hármasban köszönthetik.

  „Jól vagyok, de tény, nagyon vigyázni akarok erre a babára már a fogantatása pillanatától kezdve. Mert az a lényeg, hogy ő a legnagyobb biztonságban legyen. Hozzá képest minden más másodlagos lett” – mesélte akkor a kismama, aki decemberben ad majd életet kisfiának. 

  A gólyahír közzététele óta Tornóczky rengeteg kedves üzenetet, gratulációt kapott, ezeket köszönte most meg Instagram-oldalán, először megosztott pocakos fotója mellett.

  „Nagyon köszönöm a rengeteg szeretetet, gratulációt és jókívánságot! Természetesen lehetetlen mindenkinek válaszolni, de azoknak a hölgyeknek, akik IVF-fel kapcsolatban információt kérnek, nekik igyekszem minél előbb. Köszönöm, hogy ennyien megtiszteltek a bizalmatokkal!” – fogalmazott bejegyzésében.

 • feng
  Fotó: RTL

  Nemrég töltötte be első életévét Békefi Viktória és Feng Ya Ou első közös gyermeke, Mei Liza. A kislány ráadásul édesapjával egy napon, szintén június 9.-én látta meg a napvilágot, így a szülők valóban megadták a módját az ünneplésnek.

  „Valóban egy kicsit babazsúrosabb volt a hangulat, mintsem 33 éves létemre egy jó nagy szülinapi buli, de Viki mindent megtett annak érdekében, hogy én sem szenvedjek semmiben hiányt. Annak ellenére, hogy nyilván elsősorban kislányunkat ünnepeltük, azért ott voltak az én barátaim is, család, meg minden, igazi nagy közös ünneplés lett” – mesélte a Reggeli műsorvezetőinek az énekes, aki nem is tagadja, kicsit foglalkoztatja az idő múlásának gondolata.

  „A tudat az talán, de sosem éreztem magam annyira idősnek, de annyira fiatalnak sem. Amik eddig így történtek velem az elmúlt években, úgy gondolom, hogy semmit sem tudtam volna, vagy semmi sem sikerült volna talán annál jobban, mint ahogy akkor megtörtént. Elégedetten vagyok most itt ezen a pontján az éltemnek abszolút, magánélet és szakmailag is nagy a harmónia szerencsére.”

  A sztárpár nyári terveibe is beavatta Papp Gergőéket.

  „Sok helyre megyünk most idén, talán a legtöbb helyre, mint eddig bármikor. Most lesz egy nagycsaládos Olaszországunk, az első külföldi, ott majd kiderül, hogy hogy bírja a hosszabb autókázást, és belföldre is sok helyre eljutunk most idén szerencsére” – árulta el Feng Ya Ou, hozzátéve: szerencsére kislányával teljesen egy hullámhosszon vannak, hatalmas a szeretet közöttük, Mei Liza pedig már próbálkozik is az apa szó kimondásával.

 • Együtt pózolt szobrával a színésznő.

  mpiRW 030124 Damsel 10
  Fotó: Rw / Northfoto

  Új szoborral bővül a héten a Madame Tussauds londoni panoptikumának kínálata, méghozzá egy meglehetősen fiatal színésznő személyében. Bizony, Millie Bobby Brownról van szó, aki 20 éves kora ellenére már saját viaszfigurát kapott a világhírű múzeumban.

  A nemrég megházasodott brit film- és sorozatcsillag Enola Holmesként mosolyog mostantól a vendékegre, és bár az elmúlt időben a frissen felavatott szobrok inkább nevetség-, mintsem a csodálat tárgyát képezték (gondoljunk csak a Szikla-féle esetre), ezúttal valóban ijesztően élethűre sikerült megformálniuk Brownt. Közös fotóik alatt ezt az internetezők is megjegyzeték.

  „Ezek általában szörnyűek, de az övét eltalálták!”

  „Jobban hasonlít Milly Bobby Brownra, mint Milly Bobby Brown!”

  „Ez idén a második, ami jól néz ki!”

  Ha nem pózolt volna másképp, nem tudtam volna melyik melyikük!”

  „Végre egy viaszfigura, ami tényleg úgy néz ki, mint az ember.”