Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Keith Haring után szabadon, gondolhatta a Mr. Doodle művésznéven ismert képzőművész, aki két év alatt "telefirkálta" az otthonát. A 28 éves Sam Cox a 2019-ben vásárolt, 12 szobás háza minden egyes szegletét kézzel díszítette sajátos stílusában: még a konnektorokat, a háztartási kisgépeket és az evőeszközöket sem hagyta ki, de az épület külsöjét, sőt a garázst és a kert erre alkalmas részeit is "összerajzolta". Az eredmény egészen szédületes és elismerésre méltó, Cox nem hiába tartja ezt élete művének.

  „A Doodle Ház elkészülte csak a kezdete gyermekkori álmomnak, hogy az egész bolygót összefirkáljam, és arra ösztönözzem a művészvilágot, hogy elismerje a firkarajzot, mint képzőművészeti formát” – mondta a férfi, aki a projekthez 900 liter fehér festéket, 401 doboznyi fekete festékszóró sprayt, 286 üveg fekete festéket és több mint 2000 darab filctollat használt fel.

 • GettyImages-1163685622
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Britney Spears édesanyja nyilvánosan bocsánatot kért a popsztárnak a 13 éves gyámsága alatt elszenvedett „fájdalmaiért”. Lynne Spears szombaton egy Instagram-kommentben kérte lánya bocsánatát, miután Britney egy hosszú posztjában azt írta, hogy „egy őszinte bocsánatkérés segítene lezárni" a családi viszályukat.

  „Annyira sajnálom a fájdalmadat! Évek óta sajnálom!” –válaszolta Lynne. „Nagyon szeretlek és hiányzol!” - folytatta, majd hozzátette: „Britney, mélyen legbelül tudod, mennyire szeretlek és hiányzol! Bocsánatot kérek mindenért, ami fájdalmat okozott neked!” 

  A 67 éves anya könyörgött 40 éves lányának, hogy oldja fel a leblokkolását, hogy végre személyesen is beszélhessenek.

  Egy a családhoz közel álló forrás a Page Sixnek mondta el, hogy az énekesnő anyja „folyamatosan próbált” telefonon kapcsolatba lépni Britneyvel, és „tehetetlennek" érezte magát, így nem volt más választása, mint a közösségi médiához folyamodni.

  Britney a bejegyzésében azt írta, hogy a családtagjai „egyáltalán nincsenek annak tudatában, hogy mit tettek, és azt gondolják, nem csináltak vele semmi rosszat” a gondnokság alá helyezésével kapcsolatban. Ugyanis egy 2008-as bírósági döntés alapján, egészen annak 2021-ben történt felfüggesztéséig apja, Jamie Spears kezébe került az énekesnő személyes, orvosi és pénzügyi döntéseinek irányítása. Egy Los Angeles-i bíró 2021 novemberében teljesen megszüntette a vitatott jogi megállapodást, közel öt hónappal azután, hogy Britney a bíróságon azt állította, hogy a 70 éves apja akarata ellenére mentális egészségügyi intézetbe küldte őt, és arra kényszerítette, hogy turnézzon.

 • Lassan kitesznek egy focicsapatot is.

  Már eddig is igen bő volt Alec és Hilaria Baldwin családja, két héttel ezelőtt azonban megszületett legfiatalabb, szám szerint hetedik gyermekük, llaria Catalina Irena is. A házaspár most közös fotót mutatott, amelyen együtt mosolyognak összes csemetéjükkel: az újszülött mellett a 9 éves Carmen Gabriela, a 7 éves Rafael Thomas, a 6 éves Leonard Ángel Charles, a 4 éves Romeo Alejandro David, a 2 éves Eduardo Pao Lucas, valamit a 18 hónapos Maria Lucia Victoria is szerepel rajta – csak Baldwin legidősebb lánya, Ireland nem. A Kim Basingertől született, immáron 26 éves modellnek üzent is a kép alatt nevelőanyja:

  „Hiányzol és szeretünk” – fogalmazott Hilaria, aki rengeteg gratulációt kapott a hozzászólások között gyönyörű családjáért.

 • Közeledik halloween, sokan pedig már most azon ötletelnek, hogy minek öltözzenek be idén, azonban van néhány olyan személy, ami tabunak kéne, hogy számítson. Sokan a Twitteren figyelmeztettek másokat, hogy ne öltözzenek be a sorozat gyilkos Jeffrey Dahmernek, hiába népszerű a róla szóló Netflixes sorozat, amiben Evan Peters a főszereplő.

  dahmer
  Fotó: Instagram

  Múlthéten a Netflixen jelent meg a Monster: The Jeffrey Dahmer Story című minisorozat, ami az 1978 és 1991 között zajló felkavaró eseményeket mutatja be. 

  A sorozat óriási népszerűségnek örvend, ami főként a Dahmert alakító Evan Petersnek is köszönhető, azonban nem szabad elfelejteni, hogy nem egy Dexter Morgan vagy egy Patrick Bateman szerű fiktív karakterről, hanem egy valódi sorozatgyilkosról van szó, aki összesen 17 áldozatot szerzett az évek alatt. Az áldozatok családjai pedig mai napig köztünk vannak, épp ezért ragadtak néhányan billentyűzetet, hogy felhívják a "rajongók" figyelmét: nagyon nem kellene a kannibálnak beöltözni idén halloweenkor.

  „A Dahmer áldozatai iránt mutatott zéró érdeklődés miatt, attól tartok sokan fognak beöltözni Jeffrey Dahmernek és valamelyik áldozatának, ez pedig beteges. ” –olvasható az egyik tweetben.

  „Az emberek NE öltözzenek be Jeffrey Dahmernek idén Halloweenkor!"

  „Ha azon agyalsz, hogy Dahmernek öltözz Halloweenkor, akkor felejtsd el. Képzeld csak el, hogy az egyik családtagod megölik, és egy rakás ember a gyilkosának öltözik.”

  „Mivel hivatalosan is október van, úgy érzem, az embereket emlékeztetni kell arra, hogy a sorozatgyilkosok nem halloweeni jelmezek. Senki sem akarja a vékony szőke barátodat Jeffrey Dahmerként látni.”

  Tavaly egyébként egy másik Netflixes sorozat, a Squid Game dominált halloweenkor, de nem lenne meglepő így sem, ha az emberek Dahmernek öltöznének.