Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy ausztrál cég egy hihetetlen jetpackre hasonlító repülőszerkezetet mutatott be, amelyet hátizsákként viselhet a használója. A CopterPack nemrégiben bemutatta a találmányuk második generációját, a Sydneyben készült képeken egy pilóta látható, aki álló helyzetből képes felszállni egy pár drónszerű lapátnak köszönhetően.

  Ezután úgy tűnik, hogy két joystick segítségével irányítható a repülés, viszont a cég egyelőre titokban tartja a repülési sebességre és magasságra vonatkozó adatokat, valamint a sorozatgyártású modell költségeit. A gép jelenleg a fejlesztés korai kísérleti szakaszában van, de a készítők már most nagy reményeket fűznek hozzá.

 • Fotósorozaton ahogy egy apró mókus hosszan szaglászik egy fehér pitypangot, és bolyhos magvakkal az orrán bújik elő belőle. A kíváncsi kis mókus hét hosszú másodpercig mélyen beszívta a vadvirágot, mintha csak kívánt volna valamit, mielőtt azt elengedte. A csodás képeket Niki Colemont természetfotós készítette Belgiumban, Diepenbeek község fenyves erdejében.

 • Rihanna magasszárú bőrcsizmában vett le mindenkit a lábáról.

  riri
  Fotó: Instagram

  Az énekesnő soha nem a visszafogott stílusáról volt híres, amit legutóbbi szerelése csak megerősíteni tud. Rihanna ugyanis egy combig érő bőrcsizmában ment bulizni a New York-ban, a kép pedig önmagáért beszél.

 • Itt A Korona új szezonjának első hivatalos fotója.

   

  korona
  Fotó: Instagram

  A Netflix bejelentette, november 5-én érkezik II. Erzsébet királynő életét feldolgozó sorozat újabb etapja, amihez egy fotó is érkezett.

  Az ötödik évad teljesen új szereplőgárdával fog operálni, és november 9-én már a teljes évad elérhetővé válik a Netflix kínálatában. A hatodik, egyben utolsó évad forgatása II. Erzsébet halála miatt jelenleg szünetel, de várhatóan 2023 végén, 2024 elején az is meg fog érkezni.