Vendel
6 °C
20 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • GettyImages-696215786
  Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

  A rajongók eddig sem tudtak betelni Tom Holland és Zendaya párosával, de most meg aztán pláne teljesen megőrültek legutóbbi posztjaik után.

  A Pókember-filmek sztárja megosztott kedveséről, Zendayaról egy fotót az Instagramon, ami a Dűne londoni premierjén készült. Tom Holland rajongói egészen odáig vannak a posztért, amihez a brit színész annyit írt, hogy "Dűne

  Holland posztja azóta már 7 millió likenál jár, nem beszélve arról a több ezer kommentről, akik megszállottjává vált a romantikus posztnak.

  Az egészet csak tetőzte, amikor maga Zendaya is reagált mindenki kedvenc Pókemberének bejegyzésére, méghozzá egy pirulós emojival. Nem is kellett több a rajongóknak, hogy a plafonon legyenek és olvadozzanak még jobban, mint eddig.

  Zendaya egyébként egy Chani nevű karaktert játszik a régóta várt sci-fiben, aminek olyan sztárok is szerepelnek mellette, mint  Timothee Chalamet, Jason Momoa, Rebecca Fergusson, vagy épp Oscar Isaac.

 • "Egyenesen a jó öreg Magyarországról" - írja Instagram-oldalán Rob Zombie, aki idehaza forgatja legújabb horror-vígjátékát, a The Munsters-t, amiben a Universal Stúdió klasszikus szörnyei lesznek a főszereplők , amint épp közép-kelet-európai bevándorlókként igyekeznek majd beilleszkedni az Egyesült Államokban.GettyImages-1232339101

  GettyImages-1232339101
  Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

  Zombie most úgy gondolta, hogy úgyis a nyakunkon a Halloween, így megoszt néhány képet a forgatásról, amin a film főszereplőit, illetve az igen hangulatosra sikerült díszleteket is megtekinthetjük.

   Egyébként a The Munsters főként az Addams Familyhez lehetne hasonlítani, már csak témáját tekintve is, ráadásul az eredeti sorozat, ami alapján Rob Zombie is dolgozik, a hatvanas évek végén több amerikai csatornán is futott Addamsékkel együtt.

  (IGN HUN)

 • GettyImages-607395800
  Fotó: Sunset Boulevard / Getty Images Hungary

  Befutott a The Flash első igazi kedvcsinálója is, amin feltűnik egy villanásra Michael Keaton is, aki 1992 óta előszőr bújuk ismét Batman bőrébe.

  Az Ezra Miller főszereplősével készülő moziban rendesen megkavarodnak majd a dolgok, ugyanis nem csak Flashből lesz mindjárt kettő, hanem

  Batmanből is dupla dózist kapunk, ugyanis Keaton mellett Ben Affleck köpenyes igazságosztója is feltűnik majd a kaland során

  , arról nem is beszéle, hogy Sasha Calle megformálásában debütál a DCU-ban Supergirl is, aki szintén látható egy rövid snittben.

  A Flash film forgatása egyébként éppen ma ért véget, a film pedig valamikor jövőre kerül majd a mozikba.