Előd
9 °C
17 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy népszerű TikToker eladta rajongóinak az újszülött gyermekéről készült fotókat, hogy ki tudja fizetni a kórházi számlákat.

  Zoe.png
  Fotó: instagram

  A 20 éves Zoe Laverne 15 dollárét (kb. 3-4 ezer forint) árulta rajongóinak újszülött kislányáról készült fotóit, ami óriási negatív visszhangot váltott ki.

  A videós Instagramon arról beszélt, hogy császármetszést kellett végrehajtani rajta, illetve majdnem bele is halt a szülésbe. A fiatal anya, akit 21 milliónál is többen követnek a neten, elárulta, hogy azért kényszerült a fotók eladására, hogy fizetni tudja a kórházi számláit.

  Már akkor tudtam, hogy a sürgősségire fogok kerülni, amikor Emersyn korábban érkezett a várnál

  — mondta az Insidernek a kegyvesztett TikTokker, aki tudta, hogy emiatt a közösségi médiából befolyó összegek jelentősen megfognak csappanni a számára, hiszen nem tud videókat készíteni.

  Zoé így úgy döntött, hogy pénzé teszi a kicsiről készült fotókat, hogy ezzel fedezni tudja a kórházban eltöltött plusz időt.

  A fiatal nő tinédzserkora óta szerzi maga köré a követőket, amióta pedig bejelentette, hogy babát vár, folyamatosan megosztotta rajongóival az aktuális híreket ezzel kapcsolatban.

  Laverne azóta TikTok-on már elnézést kért a történtekért, és próbálta elmagyarázni az okát, hogy miért jutott erre a döntésre.

  Kaptam egy rakás halálos fenyegetést, azt mondták nekem, hogy megfogják ölni a lányomat, vagy remélik, hogy meghal és ehhez hasonló dolgok 

  — folytatta a fiatal anya.

  A csapatommal eldöntöttük, hogy ha létrehozok egy linket, ahol az emberek fizetnek 15 dollárt azért, hogy láthassák a kislányomat, akkor azok a gyűlölködők, akik halálos fenyegetéseket is küldtek, majd nem fognak már velünk foglalkozni, és csak a támogatóim maradnak, akik tényleg segítenek és szeretnek engem eléggé ahhoz, hogy pénz adjanak a képekért.

  Pár nappal a kicsi megszületése után, Laverne hozzáment kedveséhez, miközben a baba még a kórházban maradt.

  Egybe akartunk kelni azért, hogy mire Emersyn hazajöhet, az anyukája és apukája házastársak legyenek

  — fejezte be.

 • Tudta, hogy a mai napig működik a világ legelső weboldala, ami ráadásul borzalmasan egyszerűen néz ki, ellenben 30 éves is elmúlt?

  A weboldal az élő példa arra, hogy mennyit fejlődött az internet az elmúlt évtizedek alatt.

  Az oldal eredetileg a CERN-nél született meg (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) és egy NeXT számítógépen futtatták, de akár most is bárki hozzáférhet, elég csak IDE kattintani hozzá.

  A weboldalt egyébként Sir Tim Berners alkotta 1991-ben, célja pedig az internet fejlesztése volt, az erről található információk pedig még most is ott vannak az oldalon.

  (Forrás: The Sun)

 • A színésznő elmúlt évek legmeghatározóbb hajviseleteiről készített összeállítást az Instagram-oldalán.

  GettyImages-1197735821
  Fotó: Steve Granitz / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, a Golden Globe-díjas amerikai színésznő a hetekben indította el saját szépségmárkáját LolaVie néven. A márka legelső terméke egy hajápoló spray lett, ezt szerette volna Aniston népszerűsíteni a közösségi oldalán.

  Válaszd ki a játékosodat, haj kiadás

  — írta a fotókhoz, melyek közül néhány még jócskán a karriere elején készült. A képeket itt nézheti meg, ne felejtsen el lapozgatni: 

 • A 28 éves Jade Pursell egy barátjával búvárkodott az ausztráliai Ningaloo-zátonynál, amikor találkoztak egy hatalmas cetcápával, ami egészen a motorcsónakjukig úszott.

  A búvárkodásnál velük tartott Sailor, a barátságos labrador is, aki kíváncsian sétált oda a halhoz. Minden erejével azon volt, hogy valahogy kapcsolatba lépjen vele, aminek egy kedves orrpuszi lett a vége.

  Az interakcióról videó is készült: