Adalbert
13 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Korábban az Index is megírta, hogy a Riverdale című sorozat szépfiúja, KJ Apa apai örömök elé néz.

  GettyImages-876415994
  Fotó: Jeff Kravitz/AMA2017 / Getty Images Hungary

  A 24 éves színész és modell párja még tavaly jöttek össze, májusban pedig sejtelmes fotókat osztottak meg Clara Berry gömbölyödő pocakjáról. A hír bejelentése után már nem voltak annyira szégyenlősek, Clara Instagram-oldalán rengeteg képet láthattunk a kismamáról.

  A hírt is a modell jelentette be, az alábbi képpel:

  A kisfiú alig négy napja született, és a Sasha Vai Keneti Apa nevet kapta.

 • Már jó ideje Megan Fox és Machine Gun Kelly szexuálisan túlfűtött kapcsolatától hangos a külföldi sajtó, de tesznek is azért, hogy az emberek beszéljenek róluk.

  GettyImages-1339924339
  Fotó: Jeff Kravitz/MTV VMAs 2021 / Getty Images Hungary

  Legutóbb az idei VMA vécéjében alakítottak a szintén megosztó Travis Barker és Kourtney Kardashian páros társaságában, ez pedig már a követőik szerint is egyre kellemetlenebb.

  Megan új szokásává vált az is, hogy ‘daddynek’, vagyis ‘apucinak’ hívja négy évvel fiatalabb párját, ami már kezd nagyon kínossá válni. A becenevet korábban nyilvánosan is használta, azóta pedig minden egyes képénél feltűnik daddy.

  Követői most arra kérik a színésznőt, hagyja abba a szerintük már gyomorforgató becenév használatát, amire szerintük biztosan MGK kérte meg, de már nagyon unalmas.

 • Az éneklés és színészkedés mellett már párkapcsolati tanácsadóként is tekinthetünk a 27 éves Harry Styles-ra.

  GettyImages-1203531087
  Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

  Harry előző héten épp a minnesotai St. Paulban lépett fel, amikor kiszúrta az egyik rajongója tábláján a

  Rá kellene írnom?

  feliratot és úgy döntött megválaszolja a kérdést. Először megkérdezte a közönséget, hogy szerintük mit kellene tennie a lánynak, amire válaszul hangos fujjolásba kezdett a tömeg. Miután megérdeklődte, hogy kedves-e hozzá az illető, ennyit mondott:

  Véleményem szerint, ha kellene, nem lenne kérdés. 

  Majd elkezdett viccelődni azon, ahogy az emberek túlgondolják, hogy ráírjanak-e arra, aki tetszik nekik. Végül egy, a Szerelmünk Lapjai című filmből vett idézettel zárta szavait:

  Az én személyes véleményem az, hogy ha játszmázás van, akkor az szemét, szemét, szemét! Nem neked való!

  Harry tanácsai gyorsan elterjedtek Twitteren és TikTokon, és remélhetőleg minél többen hallgatnak majd rá.

  (Forrás: Indy100)

 • Lehet számolni a napokat november 19-ig, érkezik ugyanis a Netflixre a kultikus animesorozat, a Cowboy Bebop élőszereplős változata. Az utóbbi hetekben több fotót is kaptunk a sorozatról, azaz a szereplőkről, illetve mostanra megjelent az intró is, amely a rajongók számára meglehetősen ismerős lehet. Nemcsak a képi világa, hanem a zenéje miatt is.

  A 90-es évek végén berobbant Cowboy Bebop című anime története 2071-ben játszódik. Néhány fejvadász hétköznapjait követhetjük nyomon, akik a Bebop nevű űrhajójukkal járják be a Naprendszert. Vicces, olykor szomorkás, noiros történetekben bontakoznak ki a sorozat karakterei. A főszál az egyik főszereplőhöz, Spike Spiegelhez kötődik: rejtélyes múltjának „szellemei” rendre felbukkannak és nem eresztik, folyton emlékeztetik rá, hogy van még mit lezárnia.

  Mindezt most átcsomagolva, élőszereplős változatban kaphatjuk meg, és bár a sorozat alkotói nem egy az egyben akarták lemásolni az animét, az eddigi promóciós anyagok alapján azonban igyekeztek alaposan a rajongók kedvében járni. (Korábban itt írtunk bővebben a szereplőkről és a sorozatról.)

  A napokban megjelent sorozat intrója és az animációs széria főcíme között szembetűnő a hasonlóság, a főcímzene pedig ugyanaz. Az alkotók nyilatkozatai szerint igyekeztek hűek maradni a Cowboy Bebop hangulatához. Az eddig látott másfél percben ez sikerült is, remélhetőleg a teljes sorozatban sem kell majd csalódniuk a rajongóknak.