Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kétségtelen, hogy nincs olyan ember a Földön, aki ne hallotta volna már a Nirvana legendásnak számitó slágerét, a Smells like teen spiritet, amiben Kurt Cobain egy olyan gitárt használ, amit nemrég adtak el, őrületes összegért.

  nirvana
  Fotó: YouTube

  A tragikus sorsú rocksztár egy 1969-e Fender Mustang márkájú, balkezes elektromos gitárt használt a videoklipben, ami alapból sem olcsó a maga 600 ezer dolláros árával. Cobain gitárja ezzel szemben most 4,5 millió dollárért cserébe talált magának új gazdát a Julien aukciós ház jóvoltából, ami forintban kb. 1,5 milliárdot jelent.

  A kék gitárt mostantól Jim Irsay Collection birtokolja, a relikviából befolyt összeg egy része pedig egy mentális betegségekkel foglalkozó szervezet fogja megkapni a Cobain családtól.

 • Henry Cavill ritkán posztol közös képet kedvesével, Natalie Viscusoval, ám a hétvégén kivételt tett.

  A Vaják sztárja és szerelme az erdőben tettek egy kitérőt:

  „A Durrell Challenge hivatalosan is teljesítve. Úgy döntöttünk, hogy sétálunk inkább, főleg azért, mert két héten keresztül megjártam a pokol mind a kilenc bugyrát a harc jelenetek miatt, és a testem nem volt felkészülve egy 13 kilométeres futásra.” – írja a fotóhoz Cavill.

 • Halál nyugodtan fotózta le mellette ülő női utastársának lábát egy pofátlan férfi, amiről videó is készült.

  lánkép
  Fotó: TikTok

  Az @alibedrossian felhasználó tiktokker videóra vette, ahogy repülőútja során, a mellett ülő férfi elég feltűnően előre hajol, majd telefonjával lefotózza a nő lábát. Miután elkészült a kép, csekkolja az iPhoneon, majd visszadől a székbe. A videó azzal a szöveggel került feltöltésre, hogy

  „Mégis mi a szart kéne mondanom?”

  A felvételt már 3 milliónál is többen megnézték a TikTokon, sokan annyira bizarrnak találták, hogy inkább csak viccelődni kezdtek rajta.

  „Az kemény, hogy még meg is nézte a képet…..”

  „Ezen a ponton megkérdeztem volna tőle, hogy nem akarja-e egy jobb szögből lefotózni”

  „Hát én kértem volna érte vagy 50 dolcsit”

 • Kris Jenner könnyekben tört ki Kourtney Kardashian esküvőjén, amiről befutottak az első fotók.

  kkk
  Fotó: Instagram

  Immáron hivatalosan is férj és feleségnek mondhatja magát Travis Barker és Kourntey Kardashian, akik Olaszországban mondták ki a boldogitó igent. Néhány fotó érkezett is a ceremóniáról, amin az örömkönnyekben kitörő Kris Jenner látható a menyasszony társaságában. 
  Travis Barker is a közelben volt, aki olyan arcot vágott (ismét) mintha fejben egészen máshol járna.