Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Tényleg lehengerlő formában van az énekesnő.

  Sok-sok kérdésünk lenne Jennifer Lopezhez, aki újból bebizonyította, hogy egyszerűen nem fog rajta a kor! A színésznő-énekesnő nemhogy nem tud megöregedni, de legfrissebb fotósorozatán talán jobban néz ki, mint valaha!

  Az 53 éves popsztár ezúttal egy reklám kedvéért mutatta meg kockás hasát, valamint izmos lábait, a képek mellett pedig rajongói sem tudtak szó nélkül elmenni – egyikük egyszerűen csak úgy fogalmazott a poszt láttán, hogy JLo férje, Ben Affleck egy szerencsés ember.

 • A színésznő azzal viccelődött, reméli több ilyet nem csináltat.

  A napokban ünnepelte 39. születésnapját Olivia Wilde, aki ennek apropójából egy különleges fotót is megosztott Instagram oldalán. A színésznő-rendező a képen hátulról, fürdőruhában látható, megvillantva egy sárkány alakú tetoválást a fenekén. A mintát Wilde mindössze 13 évesen csináltatta, és bár akkor nagyon szerette, ma már gyűlöli és igénytelennek tartja. Ennek ellenére előszeretettel poénkodik vele, így tett hát ezúttal is.

  „39 vagyok és jól érzem magam. Köszönöm a szeretetet, amit születésnapomra kaptam. Teljesen kihasználtam, és nagyszerű volt. Jöjjön hát, aminek jönnie kell, feltehetőleg nem egy újabb ribancrendszám, de ki tudja” – fogalmazott Wilde tetoválására utálva.

  (via 24.hu)

 • A netezők már most azzal poénkodnak, Romy az eddigi legjobb filmes a családjában.

  romymars
  Fotó: tiktok

  Nehéz lépést tartani Sofia Coppola Oscar-díjas rendező és Thomas Mars Grammy-díjas énekes 16 éves lányának TikTok videójával. Romy egy alig egy perces felvételt töltött fel a minap a közösségi oldalra, amivel villámgyorsan a platform kedvencévé vált – bár azóta a TikTokról törlésre került, posztja a Twitteren hódít továbbra is, ahol már átlépte a 10 millió megtekintést is. Hogy miért? Csak az első nyolc másodperc történése, hogy a tinilány mosolyogva közli, most vodkaszószos tésztát fog készíteni, mert szobafogságra ítélték, amiért 

  megpróbált az apja hitelkártyájával egy helikoptert szerezni magának, hogy New Yorkból Marylandbe utazhasson.

  „Egy tábori barátommal akartam vacsorázni” – indokolta meg tettét, majd egy másodperccel később arról kezdett beszélni, nem tudja megkülönböztetni a fokhagymát a vöröshagymától, ezért a Google-n kellett rákeresnie, melyik hogy néz ki.

  „Gondoltam megcsinálom ezt [a videót], ha már úgyis büntetésben vagyok, mert a szüleim legnagyobb szabálya, hogy nem lehet nyilvános közösségimédia-profilom. Ezért” – folytatta Romy, és apja Grammy-díjával a kezében tért vissza a kamera elé.

  „Nem akarják, hogy nepo-bébi legyek, de a TikTok által úgysem leszek híres, szóval mindegy.”

  Miután elpakolta a szobrocskát, megvitatta magával, hogy továbbra sem ismeri fel, milyen hagymát is szel, és bemutatta a bébiszittere pasiját is.

  „Mivel a szüleim soha sincsenek itthon, gyakorlatilag ők a helyettesítő-szüleim.”

  Végül a lány elújságolta, hogy elküldte a férfit bevásárolni, így most mégsem fog főzni, de ígéri, visszatér egy másik videóban, ahol tényleg elkészíti a vodkás tésztát.

  A netezők azóta is követelik a szóban forgó második részt, Romy ugyanis rögtön belopta magát a szívükbe teljesen kaotikus és szürreális posztjával. Sokan nem tudják feldolgozni, hogy Francis Ford Coppola unokáját, illetve Sofia Coppola lányát látják épp bénázni a konyhában, míg mások azzal viccelődtek, szerintük a tinédzser a legtehetségesebb filmes a családban.

 • Egy, a férfi fején megjelenő pizzaszelet volt az utolsó csepp a pohárban.

  Kifogott a technika Mark Borlace-en, egy dél-ausztráliai autósklub szóvivőjén, aki a minap az adelaide-i Nine TV-nek adott élőben interjút a Zoomon keresztül.

  A szakértő többször is megpróbált semleges, a hátteret elhomályosító filtert rakni maga mögé, de ez nem nagyon akaródzott sikerülni. Kezdetnek egy autómosó lány fotóját választotta ki, majd ezt követően egy búvárkodó férfi jelent meg mögötte, végül valahogy magára applikált egy pizzaszelet formájú sapkát.

  Ez volt az a pont, ahol a műsorvezető, Alice Monfries összes addig tanúsított akaratereje elfogyott, és hangos kacagásban tört ki. Borlace közölte, most kijelentkezik és újra megpróbál inkább csatlakozni a beszélgetéshez, a nő pedig kiengedhette a visszatartott nevetőgörcsét.

   (via RTL)