Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Teljes életmódváltáson van túl az influenszer.

    Horváth Gréta alig két év alatt az életmódváltásának köszönhetően közel harminc kilótól szabadult meg, ami után a hasplasztika mellett döntött. Mint mondta, nem csupán a szétnyílt hasizma miatt látta szükségesnek, hogy kés alá feküdjön, hanem azért is, mert a drasztikus fogyása miatt megnyúlt a bőre. 

    Az influenszer ráadásul nem csak elképesztő átalakuláson van túl, de időközben eldöntötte, hogy szeretné kipróbálni magát hegymászásban is. Közösségi oldalán pedig mindenki láthatja, hogy nem csak üres ígéret volt ez az édesanya részéről, hanem komoly elhatározás: jelenleg is a magaslatokat járja külföldön.

    „Annyit mondtam már, hogy egyik vágyam az, ha kilépek a házból, őzekkel, szarvasokkal, kecskékkel, tehenekkel, malacokkal, tyúkokkal szeretnék kávézni. Vigyázz, mit kívánsz! Teljesen vadon élnek, ők az erdőből jönnek le a patakra inni, ami a szállásunk előtt van közvetlenül. Nyilván portyáznak is, kapnak kaját” – írja az Instagramján Horváth.

  • A spanyol főváros állatkertje az újonnan érkező óriáspandái tiszteletére hivatalos ünnepséget hirdetett meg, amelynek csakis örülhettek a látogatók, ugyanis így szinte minden a fekete-fehér medvékről szólt aznap. Még ínycsiklandó tortát is kaptak az új jövevények.

    Ezzel egy időben az állatkert nagy becsben tartott öt bambuszmedvéből álló családját  visszaszállították Kínába szaporítás céljából. Bár rendkívül nehéz feladat a populáció létszámának növelése, az utóbbi évtizedekben több sikersztoriról is hallani lehetett. A madridi állatkert, az Aquarium de Madrid közleményében kijelentette, továbbra is elkötelezettek az óriáspandák megőrzése iránt, ezért a jövőben is folytatják az úgynevezett pandadiplomáciát a Kínai Vadvédelmi Egyesülettel.