Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagy reményeket fűznek a készítők az új részhez.

  A majmok bolygója következő filmje egyre inkább a figyelem középpontjába kerül, a 20th Century Studios megerősítette a Kingdom of the Planet of the Apes (A majmok bolygója: Királyság) című új film szereplőgárdáját. A Wes Ball rendező által készített film főszereplője Owen Teague lesz, a nemrég bejelentett színészek, Freya Allen és Peter Macon mellett.

  A majmok bolygója: Királyság sok évvel a 2017-es A majmok bolygója: Háború után veszi fel a fonalat, amely lezárta az előző trilógiát, és „motion capture" technológiával meséli el Caesar, a majmok forradalma felé vezető csimpánz eredettörténetét. Caesar főszerepét akkor Andy Serkis játszotta, a két befejező részt pedig Matt Reeves rendezte amivel a kritikusok elismerését kiérdemelte.

  Steve Asbell, a 20th Century Studios elnöke nagy reményeket fűz a szériához, amelynek Tim Burton rendezte a 2001-es rebootját, a Fox pedig 2011-ben A majmok bolygója: Lázadás című filmmel indította újra a franchiset. A filmek eddig 1,7 milliárd dolláros bevételt hoztak világszerte, az új részt pedig 2024-re tervezik bemutatni.

  via (Hollywood Reporter)

 • Egy kanadai anyuka minimalista életmódot követett, és közel négyezer tárgytól szabadult meg otthonából, köztük tányéroktól, gyermekei játékaitól és az esküvőjéről származó szentimentális dekorációtól. A 36 éves Casey Jones úgy döntött, hogy nincs szükségük mindenre, ami a tulajdonukban van, és csökkenteni szerette volna az otthonukban lévő holmik mennyiségét.

  Megpróbáltak a tárgyak 50 százalékától megszabadulni, ami a lakásukban fellelhető volt. Casey és férje, a 36 éves Jason, aki projektmenedzser, kezdetben elkezdték eladni a nem kívánt tárgyaikat, hogy abból adósságukat törlesszék, de miután rájöttek, hogy nincs szükségük mindenre, folytatták a dolgoktól való megszabadulást vagy jótékonysági célokra való adományozást.

  A nagy szortírozás után a család már csak a legszükségesebbeket tartja csak meg, köztük négy tányért és bögrét a négytagú család számára. A kétgyermekes anyuka azt mondja, hogy a háztartás fenntartása most már sokkal könnyebb, és a rendrakás mindössze öt percet vesz igénybe, 55 perccel kevesebbet, mint korábban. Casey, aki részmunkaidős tanárként dolgozik a kanadai Ontario állambeli Niagarában, a The Sun kérdésére elmondta: „Sokkal boldogabbak vagyunk. Több időt tudunk együtt tölteni a családdal, és a fontos dolgokra tudunk koncentrálni.”

 • Érdekes következtetésekre jutott a modell.

  GettyImages-1132036617
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Kendall Jenner szerint egy agyi vizsgálat kimutatta, hogy „100%-ban szorongó” –derült ki a modell és valóságshow-sztár beszélgetéséből a The Kardashians széria epizódjában. A széria előzetesében Jenner elmondta húgának, Khloe Kardashiannak, hogy az orvosa „letapogatta az agyát”, és azt mondta neki, olyan mintha „az agya lángban égne”. Jenner ezt úgy fordította le mintha kezelőorvosa azt mondaná, hogy „100%-ban szorongása van”. A modell továbbá szeretné, ha húga is elvégeztetné a vizsgálatot, különösen exének, Tristan Thompson félrelépési botránya miatt. 

  Szerintem nagyon tetszene neked. Igazából nagyon érdekel, hogy hogyan működik az agyad

  –mondta Jenner, hozzátéve, hogy szeretné látni, hogyan működik az összes testvére agya. A híresség már korábban is nyíltan beszélt a szorongásairól. Nemrégiben a Voguenak elmondta, hogy teázással, olvasással vagy naplóba írással is küzd ellene. 

  Az agyi szkennelés valóban segíthet a különböző állapotok diagnosztizálásában, Jenner esetében az Insider feltételezése szerint  az ellentmondásos sztárpszichiátertől, Dr. Daniel Amentől kapott diagnózist, aki olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Justin Bieber, Bella Hadid, Meghan Trainor, valamint számos korábbi NFL-játékossal és ismert vállalkozóval.

  via (Insider)

 • Az idő múlásával máshogy látja a történteket.

  Nadine Caridi, Jordan Belfort - akit a mozikedvelők inkább A Wall Street farkasa néven ismerhetnek - volt felesége lerántotta a leplet arról, hogy a 2013-a film mennyire volt pontos a kapcsolatuk ábrázolásakor. A Leonardo Dicaprio főszereplésével készült filmet már kilenc éve vetítették, így ezen a fronton spoiler veszélye nem igazán fenyeget senkit, viszont úgy tűnik, hogy az igazság nem egészen úgy van, ahogy azt Martin Scorcese leforgatta, a „Hercegnő” becenévre hallgató karaktert ihlető exfeleség szerint.

  A Margot Robbie által a filmben Naomi Lapaglia néven alakított Caridi, a film által felölelt időszakban Jordan Belfort - akit maga DiCaprio alakít - felesége volt. A házasságuk ideje alatt Belfort olyan karriert futott be, amelyet a drogok, a nők és a fehérgalléros bűnözés határozott meg. Ez, mint azt tudjuk nem végződött jól számára, mivel végül több évet töltött börtönben.

  Szabadulása után azonban megírta a könyvet, amelyből a film készült, és hirtelen egyfajta kultikus hőssé vált,

  annak ellenére, hogy a film során nem a világ legegyenesebb brókerének tűnt. Mindenesetre a Belforttól való szakítása óta Caridi jelentősen továbblépett az életében, és képes lett elgondolkodni néhány olyan dolgon, amelyek a film konfliktusait képezték. TikTok csatornáján így nyilatkozott: 

  „El tudod képzelni, hogy az életedről, és a szerelmi életedről egy görög tragédiaként készül film? Nem vicces, de képzeld, ez történt velem. Mennyire volt pontos a film? Azt hiszem, ha Jordan lencséjén keresztül nézzük, akkor nagyon pontos volt. Ha az én szemszögemből nézzük, akkor pedig nem sok észszerűséget látok benne, mert a mi házasságunk valójában ilyen volt. Azonban terápiára jártam, terapeuta lettem, doktoráltam, és a kapcsolati traumák szakértőjévé váltam. És így képes vagyok megkülönböztetni az ő igazságát, az én igazságomat, és mindent, ami a kettő között van.”

  via (Ladbible)