Lenke
14 °C
28 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hivatalosan is elstartolt az olimpia, öröm ilyenkor sztársportolóink Instagram felületeit böngészni, mert beláthatunk a buborék mögötti világba.

  221781251 1649491008573565 9077483402891077966 n
  Fotó: Hosszú Katinka / Instagram

  Hosszú Katinkát először július 24-én, a női 400m vegyes előfutamában csodálhatjuk meg, méghozzá 13.30-kor. Addig edz, de különleges technikával. Posztja szerint újabban a vízen járással próbálkozik és nem is ügyetlen benne.

  Ami Hosszút és a többi sportolót illeti, a jó hírünk az, hogy nem kell vesződnie azzal, mely sportolónkat mikor, hol láthatja az olimpián. Az ötkarikás játékok minden mozzanatát nyomon követjük, helyszíni beszámolókkal jelentkezünk, emellett napi és sportági bontásban is megtalálja a teljes programot az Indexen.

 • Az énekes eddig sem fogta vissza magát, ha a koronavírus került szóba, és a jelek szerint a Delta-variáns terjedésétől sem rezzent össze. Clapton nyilatkozatot adott ki, hogy nem hajlandó fellépni olyan koncerteken, amelyeken csak beoltott nézők vehetnek részt, mert szerinte ez diszkrimináció.

  GettyImages-1210219131
  Fotó: Gareth Cattermole / Getty Images Hungary

  Egész életemben lázadó voltam, és az olyan autoriter hatalom ellen küzdöttem, amilyenben most élünk

  – nyilatkozta.

  Mr. Slowhand korábban Van Morrisonnal már egy karanténellenes számot is összehozott, amelyben olyan szövegek vannak, hogy

  „Szabad ember akarsz lenni/vagy rabszolgaként akarsz élni?”

  Eric Clapton egyébként azután húzta fel magát igazán, hogy oltásellenes kirohanásai ellenére februárban végül felvette a vakcinát, és állítása szerint olyan kemény mellékhatásokkal küzdött, hogy azt hitte, soha többé nem tud gitárt venni a kezébe.

  Küldjük a számot doktor Gődénynek, és mindenkinek, aki szereti.

 • Természetesen egy TikTokkerről van szó.

  giphy.gif
  Fotó: giphy.com

  Javier, aki @unicosobreviviente néven érhető el a platformon, már február 13-a óta tölt fel olyan videókat, melyen a spanyolországi Valencia legforgalmasabb helyeit járja körbe, azonban a felvételeken teljesen egyedül van.

  A férfi azt állítja, február 13-án egy kórházban ébredt fel, az év azonban nem 2021 volt, hanem 2027,

  így arra következtet, hogy valamiféle időhurokba keveredhetett.

  Javier naponta tölt fel videókat, melyekben a 791 ezres lakosságú város legkülönbözőbb pontjait járja be, a legforgalmasabb közterektől kezdve a múzeumokon át egészen a színházakig és előadótermekig. Szinte minden egyes feltöltését több millióan néznek meg, így valóban egy internetes szenzációról beszélhetünk.

  A videók alatti hozzászólások persze hihetetlenül megosztóak: vannak akik arra esküsznek, hogy Javier a koronavírus-járvány miatti lezárásokat használta ki azért, hogy ennyire üresen mutathassa be Valenciát – ekkor azonban felmerül a kérdés, hogy hogyan juthat be a férfi város szinte összes, egyébként őrzött üzlethelyiségbe. Ezzel szemben mások minden erejükkel védik őt, és hisznek abban, hogy valóban egy időutazóval állnak szemben – de ez esetben mi és kik tartják fenn a város elektromos és internet hálózatát, hogy posztolni tudjon?

  Nem derül ki. 

  Ez például az egyik legnépszerűbb videója, ahol Valencia utcáin bolyong totál egyedül:

  @unicosobreviviente

  🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  ♬ Beggin' - Måneskin

   Itt pedig egy sportszerekkel foglalkozó üzletben császkál:

  Ön mit gondol, Javiernek tényleg sikerült az időutazás?

 • GettyImages-1041955782
  Fotó: picture alliance / Getty Images Hungary

  Szélsebesen terjed a TikTokon egy hiánypótló videó, amin az látható, hogy hisztérikusan kiabáló felnőtt férfiak kitessékelnek egy fekete medvét (avagy baribált) egy autóból. 

  A videó főszereplője, Joseph Deel elmondta, hogy a hegyekben kempingezett a barátaival, amikor meghallotta, hogy valaki megnyomta a dudát a közelben parkoló autójukban. Amikor a kocsihoz értek, azt látták, hogy a jármű ide-oda billeg, majd felfedezték a benne ülő medvét.

   Elöntött az adrenalin, és tudtam, hogy nagyon gyorsan kell cselekedni 

  – magyarázta a 21 milliós nézettségnél tartó videó folytatásában Deel, aki barátaival együtt azonnal a tettek mezejére lépett, ami esetükben káromkodásban és kiabálásban csúcsosodott ki.

  Nem törődtem a saját biztonságommal, csak a kocsimra tudtam gondolni

  – mesélte Deel, aki halált megvető bátorsággal kinyitotta az ajtót, hogy a láthatóan csodálkozó medve elcammoghasson.