Edit
15 °C
29 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Korábban az Indexen is írtunk már a babkonzerves vandálról, aki így tart rettegésben egy egész falut.

  237377191 4317588348317018 7850520831382541474 n
  Fotó: Waverley Beat (Surrey Police) / Facebbok

  Persze már akkor is lehetett sejteni, hogy nem egy ember áll a támadások hátterében, de ez csak egyre valószínűbbé vált egy bizarr TikTok trend miatt.

  Angliában ugyanis elterjedt az úgynevezett ‘beaning’, ami annyit tesz, hogy az általában fiatalkorú elkövetők babkonzerveket vásárolnak, hogy azzal öntsenek le házakat, autókat, postaládákat, majd az erről készült felvételek feltöltik TikTok-ra. A kihívás teljesen abszurd és értelmetlen,

  ezért a rendőrség felhívta a boltosok figyelmét, hogy ne adjanak el babkonzerveket fiatalkorú vevőknek.

  Főleg akkor ne, ha nagyobb mennyiségben szeretnének venni.

  (Forrás: Mirror)

 • A moziknak mostanában egész nehéz dolguk van, de ez bizonyára senkinek sem újdonság. Bár az újranyitása után érezhető volt némi fellendülés, a mozik látogatottsága még mindig jelentősen elmarad a korábbiaktól, és egyáltalán nem látszik jele annak, hogy a közeljövőben visszatérne a járvány előtti szintre.

  Ez azonban nem feltétlenül rossz hír: megnövekedett ugyanis az igény arra, hogy kedvenc filmjeinket és sorozatainkat a megszokott kanapénk kényelméből, otthon nézzük — ez pedig beindította a házimozi-rendszerek reneszánszát. Ezt a hullámot lovagolta most meg az LG, kiknek legújabb terméke, a Direct View LED Extreme Home Cinema ugyanis a vállalat első, csúcskategóriás piacra szánt házimozi-rendszere.

  Az LG szerint a napokban bejelentett új kijelzőket úgy tervezték, hogy

  a nézők elmerülhessenek a kijelző magával ragadó ragyogásában, élénk színeiben, széles kontrasztarányában és lélegzetelállító képernyőméretében, de egy intimebb környezetben - a saját otthonukban

  Maguk a kijelzők kilenc méretben, 108 hüvelyktől egészen a hatalmas 325 hüvelykes kijelzőig, valamin 2K, 4K és 8K felbontásban érhetőek el. Összehasonlításképp, a szabványos mozivásznak körülbelül 540 hüvelyknél kezdődnek, így valóban gigászi méretű kijelzőkről beszélünk, melyeknek az áruk is jócskán megvan. 

  Az árak ugyanis 70 000 dollártól (kb. 21 millió forinttól) egészen 1,7 millió dollárig (kb. 500 millió forintig) terjednek, természetesen a kijelző méretétől, és felbontásától függően. A borsos ár kompenzálásaként az LG mindent megtesz annak érdekében, hogy a kijelzőkhöz a lehető legtöbb extrát szolgáltassák, így például a panelek az ATA által hitelesített bőröndökben érkeznek és 5 év kiterjesztett garanciát is vállalnak rájuk.

  (Forrás: LG, Gizmodo)

 • A két színésznő tegnap egy természetes, mindenféle szerkesztéstől mentes közös képet posztolt Instagramra, rajongóik pedig nem győzik dicsérni őket ezért.

  A 49 éves Cameron Diaz és 46 éves Drew Barrymore évek óta legjobb barátnők és látszólag ugyanazt gondolják a plasztikai beavatkozásokról, ugyanis mindketten természetesen néznek ki, vállalva a ráncaikat. A fotón még filtert sem használtak,

  ami üde színfoltnak számít a tökéletesre szerkesztett Instagram-képek világában.

  Barrymore idén februárban a saját műsorában elmondta, hogy soha nem csináltatott meg semmit az arcán, de tudja, hogy addiktív személyisége miatt ha egyszer elkezdené, soha nem állna le vele, ezért inkább el sem kezdi.

  Cameron pár évvel ezelőtt pedig még könyvet is írt arról, hogyan lehet méltósággal viselni az öregedést.

 • Brendan Fraser, kanadai-amerikai színész leginkább az 1999-ben bemutatott A múmia című kalandfilmből és annak folytatásaiból lehet ismerős a többség számára, emellett azonban még Játszott Liz Hurley-vel A bájkeverő című vígjátékban és Michael Caine oldalán A csendes amerikai című filmdrámában is.

  GettyImages-1324316452
  Fotó: Jim Spellman / Getty Images Hungary

  Fraser az elmúlt évek során nem sok filmben tűnt fel, ez pedig rajongóinak is feltűnt, akik nemrégiben szinte a semmiből hatalmas szeretet-cunamit zúdítottak a vígjátékszínészre.

  Hirtelen mindenkinek eszébe jutott, hogy Fraser tulajdonképpen milyen kedves és cuki ember, egy TikTok-felhasználó pedig mindezt videóba is foglalta, amire a színész is reagált.

  Úgy néz ki, ez az aprócska löket már elég volt ahhoz, hogy Fraser neve ismét a köztudatba kerüljön és újra felfigyeljenek rá a filmesek, hiszen a Collider információi szerint a CW máris leszerződtette őt egyik közelgő sorozatának, a "Professionals"-nek a főszerepére Tom Wellinggel karöltve. A sorozatról egyelőre nem sokat tudni, és a premierdátuma is kérdéses, abban azonban biztosak vagyunk, hogy mindez nagyon jót fog tenni a Frasernek.