Hermina
15 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Meggyőződése, hogy frizurája segítette hozzá a győzelemhez.

  GettyImages-1330314372
  Fotó: Clive Mason / Getty Images Hungary

  Igazi szenzációvá vált győzelme után Kiran Badloe, a holland szörfvitorlás, aki igazán egyedi, az Avatár: Aang legendája című animációs rajzfilmsorozat főszereplőjéhez hasonló frizurával ért célba Tokióban.

  A mesében Aang egy 12 éves fiú, akinek a szél irányítása mellett megvan rá a képessége, hogy akár mind a négy fő elemet elsajátítsa, így egészen helyénvalónak tűnik, hogy a 26 éves olimpiai bajnok tiszteletét rótta a főszereplő előtt.

  Az egész egy gyerekről szól, aki irányítja a szelet és a természet más elemeit is, hogy valami jót hajtson végre — ugyanezt teszem én is. Egységben kell lennem a széllel, a vízzel és minden mással körülöttem, hogy sikereket érjek el

  — mesélte győzelme után Kiran, majd hozzátette, hogy úgy érzi, különleges frizurája egyértelműen segítette a verseny során.

  (Forrás: Metro)

 • Már javában forog a Szex és New York folytatása.

  GettyImages-1234413079
  Fotó: Mega / Getty Images Hungary

  Bár korábban azt pletykálták, hogy Kim Cattrall mellett Carrie Bradshaw nagy ője, a Mr. Biget játszó Chris North sem fog feltűnni az “And Just Like That...” névre keresztelt folytatásban,

  a legújabb fotók azt bizonyítják, hogy North nagyon is szerepelni fog az új epizódokban.

  Sarah Jessica Parkert augusztus 2-án kapták lencsevégre forgatás közben, miközben épp egy közös jelenetet vettek fel Chris Northal. Carrie egy krémszínű, fekete pöttyös, bokáig érő szoknyát viselt egy fekete blúzzal, mindezt pedig egy egészen extravagáns pink fejdísszel bolondította meg. Mr. Big egy fokkal lazábbra vette a figurát, a nagy Ő “csak” egy sötétkék öltönyt és fekete cipőt viselt.

  GettyImages-1331963568
  Fotó: James Devaney / Getty Images Hungary

  Az HBO Max gyártásában készülő “And Just Like That...” egyelőre még nem kapott magyar címet, és premierjéről is csak annyit tudni, hogy leghamarabb valamikor 2021 végén érkezhet.

  (Forrás: E! Online)

 • Leszállt a gép, amely a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áront is hazarepítette. Az Index stábja természetesen ott volt a landolásnál, hamarosan részletes beszámolóval is jelentkezünk az Index címlapján. Addig álljon itt ez a széles mosoly tőle.

  Mint ismeretes, július 25-én sorozatban harmadszor is olimpiai bajnok lett férfi kardvívásban (méghozzá egyéniben) Szilágyi Áron, ami egyedülálló teljesítmény. Ezzel a teljesítményével ő lett az első férfi vívó, aki egyéniben háromszor is olimpiát tudott nyerni. A 31 éves magyar sportoló egy olyan elit klub tagja lett, amelyben többek között Carl Lewis és Michael Phelps is tag: a sorozatban legalább három egyéni olimpiai bajnoki címet nyerőké.

 • Valami nagyra készül.

  GettyImages-1319690336
  Fotó: Todd Williamson/NBC / Getty Images Hungary

  Miután mindent letörölt közösségi oldalairól, a 31 éves Abel Tesfaye készen áll arra, hogy teljesen új vizekre evezzen, mármint ami a zenei stílusát illeti.

  A zenész “The Dawn is Coming” azaz, “Közeleg a hajnal” címmel töltött fel a YouTube-csatornájára egy közel két perces kedvcsinálót a következő albumához, amely a jelek szerint közvetlen folytatása lesz a 2020 márciusában megjelent After Hours című lemeznek. Ezen olyan slágerek voltak, mint a Blinding Lights vagy a Save Your Tears.

  Az énekes mindeközben már meg is osztotta, hogy legújabb dala, a Take My Breath augusztus 6-án fog premierezni, és valamilyen szinten kapcsolódni fog a jelenleg is futó olimpiai játékokhoz.