Hermina
15 °C
27 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Leszállt a gép, amely a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áront is hazarepítette. Az Index stábja természetesen ott volt a landolásnál, hamarosan részletes beszámolóval is jelentkezünk az Index címlapján. Addig álljon itt ez a széles mosoly tőle.

  Mint ismeretes, július 25-én sorozatban harmadszor is olimpiai bajnok lett férfi kardvívásban (méghozzá egyéniben) Szilágyi Áron, ami egyedülálló teljesítmény. Ezzel a teljesítményével ő lett az első férfi vívó, aki egyéniben háromszor is olimpiát tudott nyerni. A 31 éves magyar sportoló egy olyan elit klub tagja lett, amelyben többek között Carl Lewis és Michael Phelps is tag: a sorozatban legalább három egyéni olimpiai bajnoki címet nyerőké.

 • Valami nagyra készül.

  GettyImages-1319690336
  Fotó: Todd Williamson/NBC / Getty Images Hungary

  Miután mindent letörölt közösségi oldalairól, a 31 éves Abel Tesfaye készen áll arra, hogy teljesen új vizekre evezzen, mármint ami a zenei stílusát illeti.

  A zenész “The Dawn is Coming” azaz, “Közeleg a hajnal” címmel töltött fel a YouTube-csatornájára egy közel két perces kedvcsinálót a következő albumához, amely a jelek szerint közvetlen folytatása lesz a 2020 márciusában megjelent After Hours című lemeznek. Ezen olyan slágerek voltak, mint a Blinding Lights vagy a Save Your Tears.

  Az énekes mindeközben már meg is osztotta, hogy legújabb dala, a Take My Breath augusztus 6-án fog premierezni, és valamilyen szinten kapcsolódni fog a jelenleg is futó olimpiai játékokhoz.

 • Arról nincs információ, hogy bármikor is benne lakott volna.

  giphy (3).gif
  Fotó: giphy.com

  Több mint 4 millió dollárért, azaz körülbelül 1,2 milliárd forintért passzolta el floridai villáját John Travolta. A vízparti ingatlan Clearwater városában található, 403 négyzetméteres belterületén pedig öt hálószobával, öt fürdőszobával, medencével és mondhatni minden földi jóval várja új tulajdonosát.

  Az információk szerint a villát az a vagyonkezelő társaság vásárolta fel, melynek egyik vezetője éppenséggel Travolta egyik nővére, szóval mondhatni családban maradt a vagyon. A luxusvilláról készült képeket ide kattintva nézheti meg.

  (Forrás: Just Jared)

 • Az utolsó pillanatban kért segítséget egy hölgy a mentőktől, miután 40 éves barátnőjénél beindult a szülés.  

  A Tatabányai Mentésirányítás mentésirányítója több mentőegységet is riasztott, miközben folyamatosan instruálta a bejelentőt, hogy mit tegyen a helyszínen. A mentők perceken belül helyszínre értek, ám az újszülött megelőzte őket – mire odaértek, már világra jött – olvasható az OMSZ Facebook-oldalán. 

  A mentősök stabil állapotban szállították kórházba az anyukát és az egészséges újszülöttet, aki a harmadik gyermek a családban.