Adalbert
13 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A Bridgerton első évadának sikere után várható volt, hogy lesz második évad (sőt, 3. és 4. is), amit végül idén januárban megerősített a Netflix is.

  Ugyan a sorozat nagy kedvence, Regé-Jean Page ebben már nem szerepel, azért a többi szereplő története folytatódik, ezúttal az örök agglegény Anthony Bridgerton készül házasodni.

  Az első előzetes egyelőre még várat magára, így egy beharangozóval kell beérniük a Bridgerton-fanoknak, amiből igazán nem is derül ki semmi lényeges.

  A premier 2022 tavaszán várható.

 • Végre a legfiatalabb Jenner lánnyal is elkészítette a Vogue magazin a mára már ikonikussá vált "73 questions" című videóinterjút.

  Képernyőfotó 2021-09-26 - 11.54.16.png
  Fotó: Vogue / youtube

  Kylie a luxusházának ajtajában fogta a magazin stábját, az öltözködést pedig nem vitte túlzásba: egy szürke topot viselt egy bézsszínű kabáttal, mely tökéletesen kihangsúlyozta az anyuka egyre csak növekedő pocakját. Mint arról az Index is beszámolt, hosszantartó titkolózás és rejtőzködés után Kylie szeptember elején vállalta fel, hogy valóban második gyermekével várandós. 

  Akárcsak a első gyermekének, Storminak, a hamarosan megszülető második jövevénynek is a rapper, Travis Scott az édesapja, akivel egy rövidebb, viharosabb időszak után most ismét megtalálták az összhangot. Az interjúban többek között szóba került, hogy milyen kapcsolatot ápol Kylie a testvéreivel és hogy melyek a jövőre néző tervei. 

 • A kezdeti titkolózás után egy ideje már nem szégyenlősködik Jennifer Lopez és Ben Affleck.

  Nemrég megvolt közel két évtized után az első vörös szőnyeges megjelenésük, majd a Met-gálán csókolóztak a kameráknak, valamilyen oknál fogva maszkban.

  Az 52 éves énekesnőt és 49 éves színészt legutóbb vasárnap kapták lencsevégre New York utcáin, ahol nem tudták türtőztetni magukat és vad csókcsatába kezdtek. A pár állítólag a Nagy Almában találkozott újra, JLo Global Citizen Live koncertje után, valószínűleg a néhány napos távollét miatt örültek meg ennyire egymásnak.

 • A 21 éves énekesnő már többször bizonyította, hogy ha valami újba kezd, azt maximális erőbedobással teszi.

  Így volt ez szombaton, a Dancing With The Stars első élő adásában is.

  Tóth Andi és párja, Andrei Mangra - Gabriela Spanic korábbi partnere - jól összeszoktak a két hónapos felkészülés alatt, ami közös táncukon is meglátszott. Elsőként a tangót választották, amit olyan fegyelemmel és profizmussal adtak elő, hogy nemcsak a többi versenyzőnek, de zsűrinek is leesett az álla.

  Végül 36 ponttal ők kerültek a versenyzők listájának élére.