Adalbert
13 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Lehet számolni a napokat november 19-ig, érkezik ugyanis a Netflixre a kultikus animesorozat, a Cowboy Bebop élőszereplős változata. Az utóbbi hetekben több fotót is kaptunk a sorozatról, azaz a szereplőkről, illetve mostanra megjelent az intró is, amely a rajongók számára meglehetősen ismerős lehet. Nemcsak a képi világa, hanem a zenéje miatt is.

  A 90-es évek végén berobbant Cowboy Bebop című anime története 2071-ben játszódik. Néhány fejvadász hétköznapjait követhetjük nyomon, akik a Bebop nevű űrhajójukkal járják be a Naprendszert. Vicces, olykor szomorkás, noiros történetekben bontakoznak ki a sorozat karakterei. A főszál az egyik főszereplőhöz, Spike Spiegelhez kötődik: rejtélyes múltjának „szellemei” rendre felbukkannak és nem eresztik, folyton emlékeztetik rá, hogy van még mit lezárnia.

  Mindezt most átcsomagolva, élőszereplős változatban kaphatjuk meg, és bár a sorozat alkotói nem egy az egyben akarták lemásolni az animét, az eddigi promóciós anyagok alapján azonban igyekeztek alaposan a rajongók kedvében járni. (Korábban itt írtunk bővebben a szereplőkről és a sorozatról.)

  A napokban megjelent sorozat intrója és az animációs széria főcíme között szembetűnő a hasonlóság, a főcímzene pedig ugyanaz. Az alkotók nyilatkozatai szerint igyekeztek hűek maradni a Cowboy Bebop hangulatához. Az eddig látott másfél percben ez sikerült is, remélhetőleg a teljes sorozatban sem kell majd csalódniuk a rajongóknak.

 • Két ember letartóztattak egy birminghami klubban, miután autóval hajtottak be a P.O.D. zenekar koncertjének helyszínére.

  A helyi rendőrség tájékoztatása szerint a gyanúsítottak szeptember 21-én, nem sokkal este fél 11 előtt zúzták be kocsijukkal a Zydeco Bar nevű szórakozóhely bejáratát.

  Az elkövetők az ütközés után elmenekültek a helyszínről, de nem sokkal később sikerült őrizetbe venni őket.

  A bárban többen is elmondták, hogy a sofőrt a koncert közben kirúgták a szórakozóhelyről, aki emiatt olyan dühös lett a biztonsági őrre, hogy autóba ült és így próbálta meg elgázolni a férfit. Szemtanúk szerint az őrnek nem esett komolyabb baja, de többen is látták, hogy vérzik.

  Egy személyt azonban kórházba is kellett szállítani.

  (Forrás: Blabbermouth)

 • A Bridgerton első évadának sikere után várható volt, hogy lesz második évad (sőt, 3. és 4. is), amit végül idén januárban megerősített a Netflix is.

  Ugyan a sorozat nagy kedvence, Regé-Jean Page ebben már nem szerepel, azért a többi szereplő története folytatódik, ezúttal az örök agglegény Anthony Bridgerton készül házasodni.

  Az első előzetes egyelőre még várat magára, így egy beharangozóval kell beérniük a Bridgerton-fanoknak, amiből igazán nem is derül ki semmi lényeges.

  A premier 2022 tavaszán várható.

 • Végre a legfiatalabb Jenner lánnyal is elkészítette a Vogue magazin a mára már ikonikussá vált "73 questions" című videóinterjút.

  Képernyőfotó 2021-09-26 - 11.54.16.png
  Fotó: Vogue / youtube

  Kylie a luxusházának ajtajában fogta a magazin stábját, az öltözködést pedig nem vitte túlzásba: egy szürke topot viselt egy bézsszínű kabáttal, mely tökéletesen kihangsúlyozta az anyuka egyre csak növekedő pocakját. Mint arról az Index is beszámolt, hosszantartó titkolózás és rejtőzködés után Kylie szeptember elején vállalta fel, hogy valóban második gyermekével várandós. 

  Akárcsak a első gyermekének, Storminak, a hamarosan megszülető második jövevénynek is a rapper, Travis Scott az édesapja, akivel egy rövidebb, viharosabb időszak után most ismét megtalálták az összhangot. Az interjúban többek között szóba került, hogy milyen kapcsolatot ápol Kylie a testvéreivel és hogy melyek a jövőre néző tervei.