Diána
11 °C
22 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Teljes erőbedobással zajlanak a munkálatok az ez év végére ígért sorozat körül.

  GettyImages-1235325407
  Fotó: Jason Howard/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban már az Index is több ízben beszámolt, nyár eleje óta forognak a kamerák a Szex és new York "And Just Like That..." címre keresztelt sorozatának helyszínein. Bár sokáig az a hír járta, hogy Kim Cattrall mellett a Carrie Bradshaw Nagy Ő-jét alakító Chris North sem fog feltűnni a sorozatban, egy augusztusban kiszivárgott forgatási fotó szerencsére mindent cáfolt.

  Most pedig újabb képek érkeztek, főszerepben Sarah Jessica Parkerrel, amint épp egy a retro korszakot idéző kék egyenruhába öltözött fiatal férfi szállítja őt a karjai között, vélhetően egy lakásba.

  Bár mint írtuk, a sorozatot több hónapja forgatják, pontos premierdátumot még mindig nem közölt az HBO, csak reménykedni lehet benne, hogy nem csúszik át 2022 első felére. 

 • Egészen vad magyarázatot adott a rendőröknek egy férfi, amikor arról faggatták, miért lövöldözött egy hotelből a Kentucky állambeli Richmondban.

  Képernyőfotó 2021-09-18 - 14.05.58.png
  Fotó: Richmond Police Department / Facebook

  Az 55 éves Samuel Riddell elmondása szerint egyszer csak arra lett figyelmes, hogy földönkívüliek lézengenek a parkolóban,

  szóval úgy döntött, tüzet nyit rájuk szállodája ablakából.

  A fegyverropogás persze azonnali pánikhangulatot keltett, a hotel lakóit pedig evakuálták. Riddell egy meg nem nevezett nő társaságában a szobája fürdőszobájában zárta el magát egészen addig, míg ki nem érkeztek a rendőrök, akik azonnal letartóztatásba helyezték az 55 éves férfit. 

  A lövöldözésben szerencsére senki sem sérült meg, bár a rendőrség későbbi vizsgálatai kiderítették, hogy több golyó is eltalálta a parkolóban álló járműveket, egy pedig a szomszédos lakott ház ablakában ejtett kárt. 

 • Egy krónikus fájdalmakkal küzdő férfi megdöntötte a leghosszabb plankelés Guinness-rekordját, méghozzá egy egészen elképesztő kilenc és fél órás eredménnyel.

  A 28 éves Daniel Scali saját bevallása szerint a kísérlet során hányt az elszenvedett fájdalom miatt, és folyamatosan meditálnia kellett, hogy koncentrálni tudjon és ne zökkenjen ki. A férfi teljesítménye már önmagában is megdöbbentő, azonban ha még azt is hozzávesszük, hogy 12 éves kora óta sudeck-szindrómában szenved, tényleg bárki álla leeshet.

  A Sudeck-szindróma egyfajta krónikus fájdalom, mely legtöbbször a karon vagy lábon jelentkezik általában egy sérülés, műtét vagy akár szívroham után — a velejáró fájdalmak pedig aránytalanul nagyok az eredeti sérülés komolyságához képest.

  Az ausztráliai származású férfi egész élete során a fitnesszt használta, hogy leküzdje a szindrómája miatt folyamatosan jelentkező fájdalmait, a korábban felállított Guinness-rekordot pedig azért döntötte meg, hogy felhívja a figyelmet a szemmel nem látható fogyatékosságokra. 

 • Talán mindenki egyért abban, hogy Bostonban még Budapestnél is nehezebben lehet szabad parkolóhelyet találni, 375 ezer amerikai dollár azonban még a nyugaton is elképesztő összegnek számít egy fűtött garázsban található parkolóért. 

  Ennyit kér el ugyanis a bostoni Campion and Company egy, a 201 West Brookline Streeten található luxustársasház mélygarázsában található fix parkolóhelyért. 

  Ez teljesen abszurd. Mármint az rendben van, hogy az ingatlanpiacon jelenleg szuper magasak az árak, és az emberek hajlandóak is ennyit fizetni, de minden második héten átmozgathatod az autódat, és 375 000 dollárt spórolhatsz

  — mondta Sam Boyd, South End-i lakástulajdonos, aki teljesen ki van akadva a parkoló árán, amit ráadásul egy 2018-ban átalakított templomból alakítottak ki. A férfi elmondása szerint egyébként a városban az utcán szinte mindenhol ingyenesen lehet parkolni, persze csak amennyiben sikerül az ehhez szükséges engedélyeket beszerezni. 

  Az, hogy mekkora az érdeklődés az átszámítva 112 millió forintos parkolóhelyért egyelőre nem tudni, azonban valószínűleg valaki még a hatalmas ár ellenére is villámgyorsan le fog csapni rá. 

  (Forrás: 7NEWS Boston)