Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ordeegard.png

  Martin Odegaard csaknem ötmillió Instagram-követője eddig szinte kizárólag a labdarúgással kapcsolatos – kissé egyhangú – képekkel találkozhatott az Arsenal és a norvég válogatott sztárjának oldalán, de ez most hirtelen megváltozott.

  A 24 éves focista „Az élet szép” kommenttel tett közkinccsé több fotót is, amely őt és 26 éves barátnőjét ábrázolja, így oldva meg kapcsolatuk hivatalossá tételét. Odegaard először idén márciusban jelent meg egy nyilvános eseményen a táncosnőként ismert Helene Spilling társaságában,

  de eddig egy szót sem szólt arról, mi van kettejük között.

  Helene korábban szerepelt a Strictly Come Dancing táncos vetélkedő norvég verziójában, amelyet 2021-ben meg is nyert.

 • Remek formában van az egykori szépségkirálynő!

  Képernyőfotó 2023-06-01 - 22.33.25.png
  Fotó: instagram


  Valóban csak irigykedni lehet Polgár Kriszta fizikumára, aki a minap Instagram-oldalán osztott meg egy fotót kidolgozott izmairól – köztük kockás hasáról. A jóideje Amerikában élő, háromgyermekes édesanya a bejegyzés mellé írt szöveg szerint sokat gondolkodott azon, hogy megossza-e követőivel a képet, végül aztán a posztolás mellett voksolt.

  „Aztán úgy döntöttem, hogy ha egyetlen embert is motiválok vele a mozgásra vagy egészséges életmódra (nem feltétlenül diétára) akkor megéri elviselni a ‘túl sok’ vagy ‘olyan vagy mint egy férfi’ hozzászólásokat is. Amiket szintén elfogadok de csak akkor, ha a szívedre teszed a kezed és nem csak a saját lelked megnyugtatására írod a kanapéról” – fogalmazott Polgár, hozzátéve: ő csak saját magának szeretne megfelelni, munkája gyümölcsét viszont szereti viszontlátni akár a tükörben is.