Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  A ValóVilág 11. évadának hatodik párbajában ezúttal VV Márió vitte ki magával VV Danit, ahol a nézők dönthettek sorsukról. Mielőtt azonban csatlakoztak volna a stúdióba Puskás-Dallos Petihez, Márió még búcsúbeszédet tartott a társainak, ahol egy fontos kérdést intézett szerelméhez, VV Lisszához.

  Ez egy érdekkapcsolatnak indult, igaz, érzelmek lettek belőle. Soha az életben nem szerettem még ennyire senkit. És most lenne hozzád egy kérdésem, hogy leszel-e igaziból a barátnőm. Gyors választ szeretnék

  – tette fel kérdését a játékos, amire a lány boldogan igennel felelt.

 • Egy brit fotós által Botswanában készített képeken a hathetes oroszlánkölykök élvezik édesanyjuk figyelmét. A fotókon két kölyök ölelgeti anyját, miközben az békésen pihen, amíg az egyik apróság meg nem harapja a fülét. Az oroszlánanyák arról ismertek, hogy az állatvilágban a legvédelmezőbb szülők közé tartoznak. Az anyák és fiatal kölykeik idejük nagy részét a falkától távol töltik, a kölykök ez idő alatt teljesen az anyjukra támaszkodnak. Ezeket a képeket Nathalie Mountain profi fotós készítette a Little Vumbura táborban, az Okavango-deltában, Botswanában.

  „Az oroszlánanya nagyon nyugodt volt, és egyáltalán nem zavarta a jelenlétünk – mondta Nathalie. – Egy rejtett helyet választott a bokrok között, hogy világra hozza három kölykét. Az apróságok most körülötte játszottak. Varázslatos volt nézni ezt az imádni való fiatal oroszláncsaládot.”

 • 0–0-ás döntetlent játszott a Paks a Kecskeméti TE-vel szombaton, de a mérkőzésnek volt egy egészen szürreális pillanata is. 

  captures chrome-capture-2023-1-5 (2).png
  Fotó: Futballsznob / Facebook

  A Futballsznob nevű Facebook-csoportban feltűnt egy videó, amin az látható, ahogyan a paksi kapus elvégez egy kirúgást, majd a szél szögletre fújja a labdát.

 • Fotó: RTL
  Fotó: RTL

  Az elmúlt egy hét az egészség és a fittség jegyében telt a villalakók számára, akiket a fitt hét zárónapján a ValóVilág edzője egy végső próbatétel elé állított. András bá erőnlétüket egy utolsó szintfelmérő keretében értékelte, ahol kiderült, kinek mennyire sikerült megerőltetnie magát a héten összességében. A hétfői mérlegeléshez képest szinte mindenkinek sikerült egy kicsit lejjebb adnia a súlyából, egyedül Melina látta utólag feleslegesnek az egész koplalást, amikor a mérleg többet mutatott nála.

  VV Ákoshoz hasonlóan persze volt, akinek sikerült hangulatba jönnie a testmozgástól, VV Rico – aki közel 1,8 kilót fogyott – még biztatta is Barnát, amikor látta, hogy a villasrácnak meggyűlik a baja a felülésekkel:

  Nyomjad, ez csak fitnesz, b*zd meg! 

  A két győztes végül Lissza és Ákos lett a versenyben, amitől mindkét játékos örömujjongásban tört ki.

  Edzettem, guggoltam, teljes izében voltam... Közben András bá biztatott, hogy »Ez az! Ez az!«. Még jobban motiválódtam. Szóval úgy éreztem magamat, mint egy Terminátor

  – foglalta össze VV Lissza.