Máté, Mirella
7 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A TV2 műsorvezetője is részt vett Majoros Péter esküvőjén, amit még ez esemény előtt nagy dobra vert az Instagram-oldalán. Most újabb fotókkal igazolta jelenlétét a hajnalig tartó bulin.

  Screenshot 994
  Fotó: Facebook

  Több híresség is hivatalos volt Majoros Hajnalka és Majoros Péter esküvőjére, illetve az azt követő mulatozásra is. Till Attila a nagy napon a párjával érkezett a helyszínre, s bár a nászajándékról eddig egyetlen szót sem mondott, a legfrissebb fotói mellett ezt is bepótolta. 

  Majkáék esküvőjéről itt a hajnali buli egy szép pillanata. Itt mondtam meg neki, hogy elengedem a tartozásait! Majeszka, én is szeretlek, és legyetek boldogok!!!!

   – poénkodott a bejegyzésében a műsorvezető.

 • Újabb képek jelentek meg a Szex és New York film forgatásáról, a rajongók pedig nincsenek elragadtatva.

  A felvételek azért is furcsák, mert a korábban nálunk is megjelent képeken a Carrie Bradshaw védjegyévé vált szőke hajjal láthattuk a színésznőt. Ezeken a képeken viszont úgy tűnik, mintha Sarah Jessica Parker ezúttal szakított volna a hajfestékkel és természetes, ősz hajjal szerepelne egy jelenetben.

  Lehetséges, hogy a történet alakulása kívánta meg az ősz hajszínt, ezt már csak akkor tudhatjuk meg, ha megjelent végre az új film.

 • Hosszú egy hét volt ez az énekesnő posztjai nélkül.

  GettyImages-945519386
  Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, igazán mozgalmas napokon van túl Britney Spears, akit szerelme, Sam Ashgari öt év együtt járás után végre eljegyzett. Az énekesnő nem sokkal később a hír bejelentése után már törölte is magát az Instagramról, majd Twitter-oldalán üzent rajongóinak, hogy ne aggódjanak, minden rendben van vele, csupán szeretne egy kicsit visszavonulni a közösségi médiából, hogy megünnepelhesse eljegyzését. 

  Britney visszatérésére durván egy hetet kellett várni, szeptember 20-án, hétfőn posztot először, elmondása szerint ugyanis már nem bírt többet távol maradni az Instagramtól.

  Néhány fotó a hétvégi kirándulásunkról, melyen az eljegyzésünket ünnepeltük a vőlegényemmel! Még mindig nem tudom elhinni! Nem tudtam tovább távol maradni az Instagramtól, szóval itt vagyok újra. UI: A fotók Palm Springsben készültek 

  — írta az énekesnő a fotókhoz, majd nem sokkal később megosztott pár táncos videót is. 

 • Annoni Zita és férje, Gianni közel hat évig küzdött azért, hogy gyermekük születhessen, aztán a tizedik lombikprogram során megtörtént a csoda, és megfogant a mára már egyéves Gianfranco.

  Zita a JOY-magazinnak adott interjút, melyben elárulta, a mai napig nagyon nehezen beszél arról, hogy mit jelent számára az anyaság. 

  Korábban akaratlanul is magamra vettem, amikor anyukák arról meséltek, hogy a gyermek érkezésével lett teljes az életük. A sokadik sikertelenség után ilyeneket hallva úgy éreztem, soha nem fogom mindezt átélni. Ostoroztam magam, depressziós lettem, kerültem a gyerek témát

  — mesélte a magazinnak Zita, aki elismerte, még mindig nem tettek le arról, hogy fiúknak kistestvére szülessen. 

  Mindketten testvérek mellett nőttünk fel, így nagyon bízunk benne, hogy érkezik majd egy kis testvér a családba. Mi mindent megteszünk érte!

  — fejezte be a modell.