Móric
9 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hihetetlen, de Britney Spears fiai már tinédzserkorba léptek.

  Britney és a fiúk, 2017-ben.
  Britney és a fiúk, 2017-ben.
  Fotó: Allen Berezovsky / Getty Images Hungary

  A 16 éves Sean és 15 éves Jayden nemrég ünnepelték születésnapjukat, amiről visszatérése után édesanyjuk Instagram-oldalán is megemlékezett. A fiúkról ritkán posztol képet, így most is csak egy idézetet osztott meg, egy hosszú szöveggel, amit a gyerekei tiszteletére írt.

  A fiaim születésnapja múlt héten volt, akik sajnos felnőnek és a saját dolgaikat akarják csinálni. Engedélyt kell kérnem tőlük, hogy posztolhassam őket, mert rendkívül független kisemberek.

  — kezdte Britney, magyarázatot adva arra, hogy miért oszt meg ilyen ritkán bármit a fiairól.  Ezután elárulta, hogy nemrég tartottak egy kis bulit a tiszteletükre az állítása szerint egyre magasabb fiúknak, akik olyan jóképűek, hogy már most a lányok kedvencei.

  Hosszú posztját így zárta:

  Sok mindent nem oszthatok meg veletek, mert a gyerekeim nagyon privátak, amit imádok, de azt elmondom, hogy mindketten rendkívül tehetségesek, és hihetetlenül áldott vagyok, hogy ez a két kisember az életemben van. És ha ők is olvassák ezt, amiben biztos vagyok, hogy nem...nagyon szeretlek titeket, két kis ördög!

  Sean és Jayden még az énekesnő első házasságából született, a fiúk pedig gyakran vannak exférjével, Kevin Federline-nal is. Britney viszont hamarosan újra férjhez megy, ugyanis nemrég kérte meg a kezét 27 éves barátja, Sam Asghari.

 • Az ismert celebnő amúgy nem tűnt el, csak épp egy olyan platformon bontakoztatja ki művészetét, ami hazánkban annyira nem ismert. A Quibi streaming szolgáltatón látható a Nikki Fresh című sorozata, amiben ő a címszereplő, és egy olyan karaktert alakít, aki influenszerségét felhasználva akarja felhívni a figyelmet a környezetvédelemre, az egészségesebb életre, és ilyen mostanában fontossá vált témákra. De, mivel ez egy vígjáték, és az egész egy felvett szerep, ezért itt ez nagyon túl van tolva, ki van figurázva. 

  Na, most, hogy tudjuk, mi a helyzet Nicole Richie-vel, rá is térhetünk arra a vígjátékba illő jelenetbe, ami megesett vele a 40. születésnapján. Épp azon volt, hogy elfújja a tortáján a gyertyákat. De sikerült olyan közel hajolnia, hogy lángra kapott a haja.

  Szerencsére nem történt nagyobb baj, illetve ő is jó humorral tudta felfogni a történteket. Ahogy írta is:

  Úgy néz ki, hogy a 40-es éveim elég tüzes (értsd: vad) lesz.

  (TMZ)

 • Bár már partnerekkel nem vállal majd munkákat, csak szólózni fog, ahogy a szakmában mondják, de visszatér a pornóhoz Nadia Hilton, amit maga a művésznő jelentett be, amikor interjút adott a syracuse.com nevű oldalnak. 

  A műfaj rajongói biztos emlékeznek a színésznőre, aki 10 évig az XXX műfaj egyik kiválósága volt, ám a szerelemmel együtt Jézust is megtalálta, amikor hozzáment David Bassette prédikátorhoz és maga is lelkész lett. A hölgy igazi neve Crystal DiGregorio, aki 2015-ben maga mögött hagyta addigi életét és a hívők példás életét választotta. A pálforduláshoz vezető frigy nem tartott sokáig, a nő bevallása szerint a hívők előítéletesek voltak vele és hiába számolta fel addigi életét, ez nem számított.

  A férjétől elvált, de később újra férjhez ment és anya is lett. Most pedig elárulta, hogy regisztrált az OnlyFans-re, ahol majd a megfelelő összegekért szexuális tartalmakat lehet róla megnézni. Nadia Hilton korántsem naiv, bevallása szerint tudja, hogy ez is pornó, csak partnerek nélkül. 

  Én csak újra magam akarok lenni 

  – mondta a művésznő döntéséről.

 • Kikerült a TikTokra egy felvétel, ami szerint a frissen átadott bevásárlóközpont egyik üzletének plafonjából konkrétan ömlik a víz.

  A felvétel szerint nem sérült meg senki, legfeljebb a 300 millió eurós beruházással épült Etele Pláza becsületén esett némi csorba ezzel.

  Frissítés:

  A Etele Plaza az eset kapcsán időközben az alábbi közleményt juttatta el hozzánk: 

  Az eset napokkal ezelőtt történt és mindössze nagyon rövid ideig tartó beázásról volt szó. A problémát sikerült pillanatokon belül orvosolni és egy órán belül már takarítással együtt visszaállt a rend az üzletben, személyi sérülés vagy komolyabb kár nélkül.