Tekla
5 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az internet egy nem kis szegletén, ahol egyszerre szeretik az emberek Megan Foxot és Kourtney Kardashiant, most egyszerre döbbent rá mindenki, hogy 

  Úristen, hát ez az az a szuper duó, akire nekünk, sőt, az emberiségnek szüksége van.

  Ehhez persze kellett pár erős kép, amin a két nő fehérneműben pózol. 

   Talán nem lepődött meg senki azon, hogy erősen lengén öltözött nőkkel még mindig el lehet adni, ha nem is bármit, de fehérneműt tuti.

 • "Nincs több titok. Nincs több hallgatás" — olvasható a sorozat leírásában.

  Szeptember 22-én tette közé a Netflix az Erin Lee Carr által készített Britney Spears-dokumentumfilm első előzetesét, mely rengeteg, eddig korábban elhallgatott titokról készül lerántani a leplet. 

  Az egész világ ismeri Britney Spears-t: előadó, művész, ikon. Az elmúlt néhány évben a neve azonban egy másik, sokkal titokzatosabb kifejezéshez kötődött: a gyámsághoz. 

  — olvasható a Netflix hivatalos szinopszisában.

  A Britney vs. Spears az énekesnő életének kirobbanó történetét és a szabadság utáni keresését meséli el. A Netflix többéves oknyomozó munkával, exkluzív interjúkkal és új dokumentumokkal tarkított játékfilmje alapos portrét fest a popsztár pályájáról, mely bemutatja, hogy a 'szomszéd lányból' hogyan lett Britney egy a hírnév, a család és a saját jogi státusza által csapdába ejtett nő

  — a dokumentumfilm szeptember 28-án premierezik a streamingszolgáltató felületén, mint írtuk, az előzetes azonban már most elérhető: 

  (Forrás: hollywoodreporter)

 • Sőt!

  A premierdátum mellé kapott egy pofás kis címet is a sorozat harmadik része. A Legendás állatok és megfigyelésük volt az első rész, majd jött a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei. Míg az első film még tudott valamennyire azonosulni a címmel, úgy a másik már kevésbé, hisz jelen esetben, akkor az van, hogy Grindelwald és/vagy annak bűntettei valamilyen viszonyrendszerben vannak a legendás állatokkal. A filmben pedig közük nem volt egymáshoz. A bűntettek nem állatok, de Grindelwald sem... Legendásnak mondjuk éppen legendás. 

  ÉS akkor most itt a harmadik film címe, ami

  Legendás állatok: Dombledore titkai

  (Eredeti címen: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) Teljes képzavar, totális szemantikai zsákutca, minősíthetetlen nyelvészeti csőd ez, de mindegy, 2022 áprilisában meg lehet majd nézni a mozikban, hátha audiovizuálisan befogadhatóbb, mint jelentéstanilag. Az is kiderül majd, hogy MAds Mikkelsen jobb lesz-e, mint Johnny Depp.

  (IMDb)

 • Hatalmas a dömping, erre tett most rá egy lapáttal a modell is. Ugye két nap alatt összejött 139 ezer szavazat. Itt összegeztünk minden fontos információt a bejött adatokról. Röviden: 

  Itt minden fontos infót összeszedtünk, de most jött a hír, hogy Mihalik Enikő leadta a szavazatát, és ezzel együtt fel is teszi a kérdést, hogy 

  Remélem megy mindenki leadni a voksát!

  mihalikenikő.png
  Fotó: Mihalik Enikő / instagram

   (Instagram)