Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 33 éves Hilary Messer-Barrow mindig is városi lány volt, aki a kanadai Vancouverben élt, mígnem férje munkája miatt a távoli északi Yukon közösségbe kellett költöznie. Eleinte megviselte az extrém életmódváltás, de mára beleszeretett új otthonába és azt mondja, soha többé nem akar visszamenni a városba.

  A különös életmódjuk azonban sok tervezést igényel, mivel a nőnek és férjének, Jamesnek, minden alkalommal, amikor a szupermarketbe mennek, gondoskodniuk kell arról, hogy körülbelül két hónapra elegendő élelemmel rendelkezzenek. Otthonuk egy körülbelül 100 fős kis közösségben található, ahol nincsenek utcanevek, és a faluban egy benzinkút van, amely csak néhány élelmiszerrel rendelkezik. A legközelebbi élelmiszerbolt, barkácsbolt, állatorvos, fogorvos, fodrászat és kórház Whitehorse városában van, ötórányi autóútra, de a közösségnek van egy egészségügyi központja egy ápolóval.

  Hilary, a tanársegéd - aki a 28 éves James felesége - a kanadai Yukonban található Beaver Creekből származik, az Insider kérdéseire így nyilatkozott: „Megszoktam, hogy gyalog járok a boltokba, hiszen a városi lányok életét éltem. Nagyon aggódtam eleinte, de amint megláttam a tájat, azonnal beleszerettem. Akkor jöttem rá, hogy ez egy csodálatos kaland lesz.”

  via (Mirror)

 • Újabb dráma a Kardashian családban.

  GettyImages-919969056
  Fotó: Jerritt Clark / Getty Images Hungary

  Úgy néz ki Tristan Thompson 2020 decemberében titokban megkérte Khloé Kardashian kezét, de a reality-sztár visszautasította. A megdöbbentő leleplezés a The Kardshians legújabb epizódjában hangzott el, amikor Kim Kardashian elárulta, hogy a nővére még a családjának sem mondta el.

  Az a tény, hogy megkérte a kezed, de te nem mondtad el a családnak, én pedig hónapokkal később kellett megtudjam tőle.

  –mondta Kim Khloénak a beszélgetés során, ezután felidézte, hogy Tristan azt válaszolta neki: „Ó, már hónapokkal ezelőtt megtettem. Nem mondta el nektek?” 

  Kiderült tehát, hogy a 31 éves NBA-játékos 2020 decemberében tette fel a nagy kérdést, de Khloé elutasította, mert nem érezte magát „büszkének” az ajánlattól, viszont megindokolta döntését: „Biztosra kell mennem, hogy ez egy teljesen más kapcsolat, mert büszkén akarom elmondani a szeretteimnek, hogy eljegyeztek” – vallotta be Khloé – „és ezért mondtam azt, hogy nem szívesen fogadom el most, mert nem izgat, hogy elmondjam a családomnak.”

  Az epizód során a család megpróbálta kitalálni, hogyan segíthetnének Khloénak, aki még mindig nem heverte ki, hogy Thompson nemcsak újra megcsalta őt, hanem teherbe is ejtette Maralee Nichols-t, miközben Khloéval béranya segítségével vállaltak közös gyermeket.

  via (Page Six)

 • Igazán különleges lakással bővült a londoni ingatlanpiac: eladósorba került Chelsea legkisebb otthona. Az angol főváros egyik legszebb és legbiztonságosabb kerületében igazi ritkaságnak számít ez az alig 27 négyzetméteres lakás, ami korábban munkásszálóként és cukorkaboltként üzemelt, mielőtt elnyerte mostani formáját.

  Bár az épület valóban pici, a képeken jól látszik, a rendelkezésre álló tér a lehető legjobban ki lett használva – ráadásul a belsőépítészeti megoldások nem csak praktikusak, de igen esztétikusak is. Talán ezért is van hatalmas érdeklődés a 3 apró emelettel és tenyérnyi tetőterasszal is büszkélkedhető lakás iránt, amelynek egyébként is így több mint félmilliárd forintnyi font az ára.

 • A The Walking Dead sztárját, Norman Reedust nemrégiben csillaggal tüntették ki a hollywoodi hírességek sétányán. A színész feleségének, Diane Kruger német színésznőnek és „gyönyörű családjának” is elismeréssel adózott, amikor a Los Angeles-i ikonikus sétányon kitüntették, amiért olyan otthoni környezetet teremtett, amely „minden nap olyan vidám és szórakoztató volt”.

  Reedus az AMC hosszú ideje futó zombis drámasorozatának 2010-es kezdete óta Daryl szerepében a széria egyik főszereplője, és nemrégiben fejezte be az utolsó jeleneteinek forgatását. Az 53 éves színész mellett a Walking Dead egykori színésze, Jon Bernthal, valamint Greg Nicotero rendező is részt vett a ceremónián, mindketten beszédet mondtak kollégájukról. Csillaga a 2734. a Hollywood Walk of Fame-en, és a 6600 Hollywood Boulevardon lesz a jövőben látható. Reedus a The Walking Deadből készül távozni, mivel a sorozat a végéhez közeledik, mielőtt egy újabb spin-off főszereplője lesz.

   via (Sky News)