Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Az egyik lánynak olyan szimpatikussá vált a sportoló, hogy este a telefonszámcserén elmélkedett.

  Képernyőfotó 2024-05-20 - 11.37.36.png
  Fotó: TV2

  Férfihang rázta fel a Next Top Model Hungary villáját a műsor vasárnapi epizódjában: Dietz Gusztáv érkezett a lányokhoz, hogy sportnapot tartson a modelljelölteknek.

  „Én Dietz Gusztáv vagyok, egy futottak még küzdősportoló, és azért hívtak ma ide, hogy titeket egy kicsit ráncba szedjelek. Azt mondták, hogy el vagytok egy kicsit tunyulva, és meg kéne titeket mozgatni” – kezdte a férfi, aki egy spártai pályára vitte ki a hét, még versenyben lévő szereplőt.

  A lányoknak azonban még az indulás előtt sikerült felbosszantaniuk az egykori MMA-harcost, mivel jó nagy csúszással érkeztek meg a stáb autóihoz.

  „Úgy látszik, nem volt világos, amit kértem tőletek. 5 percet mondtam, amiből 25 lett. Így elkezdünk egy kicsit ráhangolódni a mai napra” – teremtette le a szereplőket, akik már a villa udvarán neki is láttak a felkészülésnek.

  Bár Csordás Cintia eleinte nem örült Dietz érkezésének, mint mondta, Rubint Rékát szívesebben fogadta volna, véleménye megváltozott a program végére, s nevetgélve azon kezdett morfondírozni Papp Gabival, elkérjék-e a férfi telefonszámát.

  Amúgy elkezdett érdekelni a küzdősport így Guszti miatt. 

  Ugyan a sportnap jól sikerült Csordás számára, az extrém, több méter magasban megejtett fotózás és a kifutó már kevésbé, ezért másnap a zsűri úgy döntött, ezen a héten számára ért véget a verseny.

  „Igazából büszkén távozok, mert szerintem zseniális, hogy a top 7-be kerültem, és nagyon szépen köszönöm, hogy ennyi esélyt kaptam” – búcsúzott Cintia, aki annyiszor került már a kiesés szélére, hogy már ő sem érezte volna fairnek, ha ezúttal is más lány ment volna haza helyette.

 • A hétvégén újabb szereplőnek ér véget a valóságshow.

  Képernyőfotó 2024-05-20 - 11.05.47.png
  Fotó: RTL

  Fogyatkozni kezdenek a ValóVilág 12 játékosai, egy nappal VV Gina kiesése után megtartották az évad első kiválasztását is.

  A 12 villalakó közül VV Verát és VV Csaszit lila kendő védte, így rájuk nem szavazhattak társaik, VV Dudu pedig két jellel is gazdálkodhatott, így összesen 13 szavazat került kiosztásra. Az este végül VV Dorka kiválasztásával ért véget, aki hét voksot kapott, míg VV Ádi és VV Noémi egy-egy szavazatot, Dudu pedig négyet gyűjtött össze. A lány (aki pár napja még sírva akarta feladni a játékot) csalódottan, de nem túl meglepődött arccal fogadta a zöld kendőt, amit a hétvégi párbajig kötelezően viselnie kell.

  (RTL)

 • GettyImages-2153658085
  Fotó: Stephane Cardinale - Corbis / Getty Images Hungary

  Kezdetét vette a héten az idei Cannes-i Filmfesztivál, ahol Selena Gomez hosszabb kihagyást követően ismét a vörös szőnyegen tündökölt egy mesés ruhakölteményben. A 31 éves énekes-színésznőre ugyanis az év elején ismét rátalált a szerelem, azóta pedig az öt évvel idősebb Benny Blanco producerrel alkotnak egy párt.

  Gomez rajongói nem is örülhetnének jobban, hiszen egymásra találásuk óta csak úgy ragyog kedvencük, és lelki egyensúlyának köszönhetően újult erővel veti bele magát a munkájába. Íme a bizonyíték rá:

 • Képernyőfelvétel (882).png
  Fotó: YouTube

  Ahogy arról korábban az Indexen beszámoltunk, lelkes magyar rajongók arra adták a fejüket, hogy megálmodjanak egy egész estés Karib-tenger kalózai-filmet, amely a megszólalásig hasonlít majd az eredeti mozikra. A keményvonalas fanok által életre hívott projekt forgatási munkálatai jelenleg is gőzerővel folynak, és elmondásuk szerint A lámpás titka alcímmel készülő alkotás tökéletesen illeszkedni fog az eredeti Disney-franchise-ba.

  Mint a werkfilmből kiderült, a készítők eredetileg egy alig 5-10 perces videóban gondolkodtak, de végül annyira belejöttek a forgatókönyvírásba, hogy írtak egy 2 és fél órás mozit. Nem titkolt céljuk, hogy olyan minőségű produktumot tegyenek le az asztalra, ami Hollywoodban is megállná a helyét, ezért olyan helyszíneken dolgoztak eddig, mint Madeira, Mallorca, Görögország, és Horvátország. Ráadásul a szinkronmunkálatokra még a hazai szinkronszínészeket is sikerült megnyerniük, így a jól ismert hangjukon hallhatjuk viszont az ikonikus karaktereket. 

  Az alábbi videóban bepillantás nyerhet a Karib-tenger kalózai: A lámpás titka című film kulisszái mögé: