Vendel
6 °C
19 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem is olyan meglepő, hogy a világ legnézettebb Netflix-sorozatának szereplői jobbnál jobb lehetőségeket kapnak és egyre sikeresebbek.

  tk3s 00544732 000001
  Fotó: Vogue Korea via Bestimage / Northfoto

  A sorozat következtében mindegyikük élete megváltozott, olyan is van köztük, aki a Squid Gamenek köszönhetően menekült meg a hajléktalanságból.

  HoYeon Jung nem volt ilyen helyzetben, hiszen ő már több mint tíz éve a modellszakmában dolgozik, de igazi áttörést a filmdráma-sorozat hozott számára.

  Olyannyira, hogy ebben a hónapban ő került a koreai Vogue címlapjára is.

  A modell-színésznővel három címlap is készült, mindegyiken csodásan néz ki.

 • Apai örömök elé néz a Punnany Massif frontembere, MC Wolfie!

  A rapper Instagramon osztott  meg az örömhírt rajongóival, majd hozzá tette, hogy a baba várhatóan előbb érkezik, mint az új lemezük.

  Apa
  Fotó: Punnany Massif / instagram
 • GettyImages-1330866030
  Fotó: Mondadori Portfolio / Getty Images Hungary

  Befutott a Ghostbusters: Afterlife (Szellemírtók: örökség) előzetese, amiben sikerült kimaxolni a nosztalgiát és az akciót egyaránt. A történet New Yorkból az oklahomai Summerville-be költözik, ahol jó néhány rakoncátlan szellemmel fog meggyűlni az ügyeletes főszereplőknek a baja. Azért a klasszikus Ghostbusters dallam is felcsendül a trailerben:

   A Szellemírtók: Örökség várhatóan még idén novemberben befut a mozikba.

 • A Paris Saint-Germain kedd este fordulatos mérkőzésen 3–2-re legyőzte a két magyar válogatottal felálló RB Leipziget a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. 

  A pályán is akadt elég látnivaló, de ennek ellenére az egyik legnagyobb sztár a lelátón egy kissrác volt, aki igen kreatív módon igyekezett megszerezni kedvence, Lionel Messi mezét. 

  Leo, add nekem a mezedet, én meg oda adom neked az anyukámat

  – állt a valószínűleg saját kezűleg kreált táblán. 

  GettyImages-1235983709
  Fotó: Getty Images Hungary

  A fiatal szurkolóról készült kép azóta már világhódító útjára indult, azonban nem tudni, hogy a kissrác akciója sikerrel járt-e.