Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A cukrász édességeiért rajongóknak persze nem kell megijedniük.

  Meglepő dolgot árult el férjéről Liptai Claudia. A műsorvezető kisebbik gyermekének édesapja, Pataki Ádám leginkább cukrászmesterként volt eddig ismert, ám mint most kiderült, az édességeken kívül a dallamokhoz is remekül ért.

  „Az én férjem zenél, aki ezt is tudja. Mi meg táncolunk" 

  – osztotta meg követőivel Liptai egy 24 óráig elérhető Instagram sztoriban, de mint kiderült, nem csak a család fogja ropni Pataki műsorára: a férfi hétvégén lemezlovasként fog fellépni nagyközönség előtt, egy óbudai golfklub szezonnyitó partiján.

  (via Blikk)

 • A széria az HBO Maxen debütál majd.

  Előzménysorozatot kap a Stephen King nagysikerű regénye alapján készült AZ, amely Üdvözöljük Derry-ben címmel érkezik majd az HBO Max streamingszolgáltató felületére. A projekt még bőven készülőfélben van, így sokat nem tudni róla, a 2017-es, valamint 2019-es AZ-filmek főszereplője, Bill Skarsgard azonban most elárulta, mit szól a dologhoz, valamint hogy visszatér-e, mint a bohóc alakot öltött démon, Pennywiser.

  „Meglátjuk, mivel rukkolnak elő és mihez kezdenek vele. Én mindenesetre jelenleg nem veszek részt a projektben” – nyilatkozta a színész, de mivel még valóban nagyon az elején járnak a sorozat készületei, meglehet, hogy ez a jövőben változik majd. Skarsgard mindenesetre tanácsot adott Pennywiser leendő megformálójának:

  „Ha esetleg másnak kéne eljátszania, akkor a tanácsom a következő színésznek: csináld a magad módján, ahogy neked jó, hozd a magad verzióját, érezd jól magad, már ha érted, mire gondolok. Én legalábbis úgy gondolom, az volt igazán örömteli ennek a karakternek a megformálásában, hogy milyen hihetetlenül absztrakt volt." 

  (via IGN)

 • Egy München mellett található sörfőzde megalkotta az első granulátumos sört, amelynek csak vízre van szüksége ahhoz, hogy egy pohár habos frissítőt hozzon létre. A készítők elmondása szerint a víz hozzáadásakor a por felhabzik, amely egy kanállal való felkeverése után pontosan olyan lesz, mint egy hagyományos sör.

  Az ötlet lényege, hogy hatalmas megtakarítást tudnának realizálni a szállításon, mivel így nem lenne szükség üvegre sem. Egyetlen bökkenő, hogy az sör jelenleg alkoholmentes, de állítólag már készül egy alkoholos változat is. A port a Neuzeller kolostori sörfőzde készítette, amely a térség évszázadokon keresztül átadott hagyományos sörfőző művészetet alkalmazza. A vállalat technológiai partnerek és sokévnyi kutató munka segítségével hozta létre első porállagú termékét. Reményeik szerint a fogyasztók nyitottak lesznek az innovációra, amint maguk is megtapasztalják a terméküket. Ennek köszönhetően nem csak az iparág ökológiai lábnyoma lenne kisebb, de akár olcsóbban is lehetne kapni az italt.

 • Mulatságos felvételek készültek két serdülő oroszlánkölyökről, amint épp egy pusztakezes párbajt vívnak egymással. Az oroszlánok ismertek túláradó és játékos természetükről, gyakran vesznek részt egymás közötti színlelt harcokban. Ahogy nőnek, a kölykök játéka egyre intenzívebbé válik, és egyre több harapással, birkózással és üldözéssel járnak. Ezeket a képeket egy egyszerűen csak Chandramouli néven ismert fotós készítette a kenyai Masai Marában.

  „Ebben az ártatlannak tűnő harci viselkedésben több van, mint ami látszik – mondta Chandramouli. – Ezek a játékos küzdelmek döntő szerepet játszanak a fiatal oroszlánok fejlődésében, mivel biztonságos és ellenőrzött környezetet biztosítanak számukra, hogy csiszolják vadászati és harci képességeiket. Ezen a képességek elengedhetetlenek lesznek a túlélésükhöz, ha elérik a felnőttkort, és a kölykök játékának versenyjellege segít felkészíteni őket az előttük álló kihívásokra. Az oroszlánkölykök látszatcsatákba bocsátkozó viselkedése tehát nem egyszerűen a játék egyik formája, hanem korai fejlődésük lényeges eleme.”