Orsolya
9 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Undor.png
  Fotó: tiktok

  Horrorisztikus videó került fel a TikTokra, melyen azt látni, mennyire elhanyagolt, egyenesen undorító állapotok uralkodnak az éttermek jégadagoló gépeiben.

  A magára csak "the ice man" ként hivatkozó szakértő azt mutatta be követőinek, hogy néhány étterem nem takarítja ki rendesen a jégadagoló gépeit, mely mint kiderült, akár a vendégek megbetegedéséhez is vezethet.

  A férfi ezután közelebbről is megmutatta, hogy mit rejtenek a burkolatok, de ami ott várja az embert ahhoz gyomor kell:

  undorító, átláthatatlan és baktériumoktól hemzsegő víz áll a gépekben, így nem is csoda, ha az ember rosszul lesz tőle, miután az italába kerül jég formájában 

  A követői érthető okokból kiakadtak a látottakon, volt aki hozzá tette, hogy ezzel a videóval most egy teljesen új félelmét hozta felszínre, amin nem segített az sem, hogy egy másik éttermi dolgozó csak megerősíteni tudta a videón látottakat.

  Citromot se kérj a vizedbe

  — tette hozzá a hozzászóló, kinek tanácsát érdemes lesz megfogadni.

 • béka.png
  Fotó: youtube

  Első ránézésre talán nem a világ legizgalmasabb állatkájának tűnhet ez a béka, azonban ez a fajta egészen különleges, méghozzá azért, mert egészen másvalamire emlékezteti az embereket.

  A szerencsétlen állatokat elnevezték "herezacskóknak", mert többek arra asszociáltak rögtön, miután meglátták őket. Persze nem ez a hivatalos nevük, hanem titicaca-tavi béka.

  Egyébként ez onnan eredeztethető vissza, hogy a békák bőre meglehetősen barázdás, folyamatosan gyűrődik, mivel ezen keresztül veszik fel az oxigént.

  A rendkívül veszélyeztetettnek számító békákat Peruban a helyiek megeszik, mert abban a hitben élnek, hogy elfogyasztásukkal erőre kapnak, azonban emiatt, illetve a környezetszennyezés hatására az állatok populációja jelentősen megcsappant. 

  Konkrét számokat nem lehet tudni, de 1994 és 2004 között a békák létszáma 80 százalékot csökkent, ami egészen döbbenetes. Az angliai Chester Zooban jelenleg 20 titicaca-tavi békát lehet látni, ami nagy eséllyel megmentheti őket a teljes kihalástól, illetve tanulmányozzák is az állatokat, hogy minél többet tudjanak segíteni nekik a túlélésben.

 • A Te című sorozat főszereplője, Penn Badgley egy interjú során hozta szóba Cardi B-t.

  Éppen arról beszélt, hogy a sorozatbeli karaktere, Joe Goldberg milyen negatív módon használja a közösségi médiát, aztán bevallotta volna, hogy ő maga nem igazán tudja, hogyan kell használni. Ekkor említette meg Cardi B-t, aki szerinte nagyon hitelesen szólítja meg rajongóit a közösségi média felületein. Badgley szavai a rapperhez is eljutottak, aki Twitter-oldalán adott hangot örömének és el sem hitte, hogy a színész tudja, ki ő.

  A poén kedvéért pedig lecserélték Twitter profilképeiket egymás fotójára.

 • Férje, Istenes Bence sajátgyártású műsorában hangzott el a meghökkentő kijelentés.

  Kedden debütált a YouTube felületén Istenes Bence "IstenEst" névre keresztelt beszélgetős műsorának második évada, melynek első adásában Csobot Adél, Puskás Peti és Marics Peti voltak a vendégek. 

  Az adásban többek között szó esett arról, mi fér bele egy párkapcsolatba, illetve az is témába került, hogy hol van az egészséges határa az ismert emberekkel való fotózkodásnak, celebek révén ugyanis ez mindannyijukat érinti.

  Mi ezt a határt egyébként ott húztuk most meg, hogy ha gyerekekkel vagyunk, akkor nincs fotózkodás. Ami nagyon felidegesít, az az, amikor sunyiban fotóznak

  — kezdte Bence, melyre Adél azonnal reagált.

  Ilyen van a legtöbb! Utálom! Egyszerűen patkányok, nem lehet ezt csinálni! Nem lehet ezt csinálni, mikor ott ül veled szemben és tényleg ezt látod...

  — háborodott fel az X-Faktor mentora, persze érthetően. Adél később hozzátette, hogy az ilyen szituációkban egyébként meg is szokta jegyezni a fotósoknak, hogy látja őket, és tudja, hogy mit csinálnak.

  Az adás ominózus részletét itt nézheti vissza: