Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rapper botrányaitól hangos a bulvár sajtó mostanság, de úgy tűnik őt ez egyáltalán nem érdekli.

  GettyImages-1429788108
  Fotó: Edward Berthelot / Getty Images Hungary

  Anélkül, hogy bármilyen készülő filmről lenne szó, Kanye West máris a figyelem középpontjába került. A rapper, aki a héten ismét egy újabb vita középpontjában találta magát, ezúttal elárulta, hogy szeretné, ha Jamie Foxx játszaná el őt, ha valaha is elkészülne az életéből egy mozifilm.

  A páros többször is együttműködött már karrierjük során, az első közös munkájuk 2003-ban volt Foxx és Twista Slow Jamz című dalához, valamint a 2005-ös Gold Digger című számhoz. West úgy méltatta Foxxot, mint korunk egyik legnagyobb zsenijét a szórakoztatóiparban. Foxx Oscar-díjat és Golden Globe-díjat is nyert a legjobb színész kategóriában Ray Charles alakításáért a Ray című drámában.

  Kanye Instagram-oldalán kérte ki rajongói véleményét az őt foglakoztató kérdésről, volt aki azt kommentelte, hogy természetesen ő kellene játssza saját magát, de érkezett tippnek Timothée Chalamet, Chris Pratt, Jim Carrey és még Pete Davidson is a válaszokban.

 • A She-Hulk sorozat 8. epizódjában beköszönt Hell's Kitchen ördöge is.

  Sok éve már annak, hogy véget ért a Netflixen futó Daredevil sorozat, és ugyan a rajongók nagyon szerették a realista, sokszor brutális Marvel szériát, végül három évad után befejeződött a vak igazságosztó kalandja. Ugyan Matt Murdock szerepelt még a Defenders című crossover sorozatban is, sokat kellett várnunk arra, hogy visszatérjen, immáron az MCU világába.

  DDMCU
  Fotó: YouTube

  A Charlie Cox által alakított Matt Murdock szerepelt már a Pókember Nincs hazaútban is, Daredevil abban nem jelent meg. Azonban a Disney+-on futó She-Hulk (vagy magyarul Amazon) sorozatának 8. epizódjában immáron teljes menetfelszerelésben láthatjuk őt, ráadásul képregényhű, vörös-sárga páncéljában.

  A She-Hulk 8. epizódja már elérhető a Disney+ kínálatában, de addig is itt egy rövidke ízelítő az MCU Daredeviljéből, aki rögtön összetűzésbe kerül a zöld ügyvédnővel.

   Daredevil saját sorozatot is kap 2024-ben, Charlie Cox pedig azt is elhintette, hogy a mostani figura nem a Netflixen megismert karakter, hanem annak egy variánsa, így nem fog kapcsolódni ahhoz a szériához.