Móric
9 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Bár már partnerekkel nem vállal majd munkákat, csak szólózni fog, ahogy a szakmában mondják, de visszatér a pornóhoz Nadia Hilton, amit maga a művésznő jelentett be, amikor interjút adott a syracuse.com nevű oldalnak. 

  A műfaj rajongói biztos emlékeznek a színésznőre, aki 10 évig az XXX műfaj egyik kiválósága volt, ám a szerelemmel együtt Jézust is megtalálta, amikor hozzáment David Bassette prédikátorhoz és maga is lelkész lett. A hölgy igazi neve Crystal DiGregorio, aki 2015-ben maga mögött hagyta addigi életét és a hívők példás életét választotta. A pálforduláshoz vezető frigy nem tartott sokáig, a nő bevallása szerint a hívők előítéletesek voltak vele és hiába számolta fel addigi életét, ez nem számított.

  A férjétől elvált, de később újra férjhez ment és anya is lett. Most pedig elárulta, hogy regisztrált az OnlyFans-re, ahol majd a megfelelő összegekért szexuális tartalmakat lehet róla megnézni. Nadia Hilton korántsem naiv, bevallása szerint tudja, hogy ez is pornó, csak partnerek nélkül. 

  Én csak újra magam akarok lenni 

  – mondta a művésznő döntéséről.

 • Kikerült a TikTokra egy felvétel, ami szerint a frissen átadott bevásárlóközpont egyik üzletének plafonjából konkrétan ömlik a víz.

  A felvétel szerint nem sérült meg senki, legfeljebb a 300 millió eurós beruházással épült Etele Pláza becsületén esett némi csorba ezzel.

  Frissítés:

  A Etele Plaza az eset kapcsán időközben az alábbi közleményt juttatta el hozzánk: 

  Az eset napokkal ezelőtt történt és mindössze nagyon rövid ideig tartó beázásról volt szó. A problémát sikerült pillanatokon belül orvosolni és egy órán belül már takarítással együtt visszaállt a rend az üzletben, személyi sérülés vagy komolyabb kár nélkül.

 • GettyImages-814573690
  Fotó: Matthew Lewis / Getty Images Hungary

  Az ír ketrecharcos kezeiről el lehet mondani (amit a gimiben szoktak fenyegetőzve szajkózni a srácok a nagy folyosói bunyó előtt), hogy a bal a halál, a jobb pedig a koporsó. Több meccsen is bebizonyította már, hogy kemény ütései vannak. És nem csak a ringben, hanem a vörös szőnyegen is bármikor el tud sütni egy öklöst. McGregor olyan, hogy már nem is csak sportoló, hanem egy két lábon járó márka, aki még a vereségeivel is milliókat tud keresni.

  A hírnév fenntartása miatt vannak ilyen-olyan "fellépései". Most is tiszteletét tette egy baseball meccsen, hogy elvégezze a kezdődobást. Ez olyan jól sikerült, hogy majdnem sikerült eltalálnia egy nézőt. Konkrétan izomból fölé dobta a labdát.

  Ezek a kezek nem arra lettek teremtve, hogy labdákat dobáljanak vele, az már biztos, hisz legutóbb is láthattuk már, hogy milyen rosszul bánik a NFL-es labdával.

 • A brit Harry Potternek biztosan gyakran meggyűlik a baja azzal, hogy ugyanúgy hívják, mint a világ egyik leghíresebb fiktív karakterét.

  A Harry Potter és a bölcsek köve könyvet évekkel ezelőtt, viccből vette meg neki az édesapja, ami mint kiderült, egy 1997-es, nagyon értékes, első kiadású darab és mindössze 500 darab van belőle világszerte. A ritkaságnak számító könyvet október 7-én árverezik el, az irányára pedig 20 és 30 ezer font között mozog.

  Harry állítása szerint az eladásából származó bevételt néhai édesapja tiszteletére szeretné fordítani.

  Nincs könnyű dolga egyébként a 33 éves férfinek, hiszen a varázslótanonc-mániának köszönhetően az elmúlt 25 évét azzal töltötte,

  hogy megpróbálja meggyőzni az embereket arról, hogy a neve tényleg Harry Potter.