Eufrozina, Kende
9 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A 28 éves Jeffrey Wang fotós utált otthonról dolgozni a koronavírus miatti lezárások alatt, hiszen alig tudott értékelhető képeket készíteni, szeptember 21-én azonban kiment az Aberdeen melletti Carnie Woodba egy babaházból kivett íróasztallal és egy apró számítógéppel, hogy megpróbáljon rávenni egy mókust, hogy pózoljon neki.

  Talán ő sem számított rá, hogy terve tényleg sikerülni fog, de a szerencse végül mégis vele volt — kicsivel több mint másfél óra várakozás után ugyanis egy mókus lecsapott a miniatűr íróasztalra kihelyezett mogyoróra, így megszülethettek az elképesztően aranyos képek. 

 • Biztosan nem lehet egyszerű dolog egy olyan híresség asszisztensének lenni, mint Kim Kardashian. A nap 24 órájában rendelkezésére kell állni és valószínűleg olyan dolgokat is meg kell tenni, amit a hátunk közepére sem kívánnánk.

  GettyImages-1178072900
  Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

  De lehet, hogy Kim mégsem volt annyira szörnyű főnök, ugyanis még korábbi asszisztensére is gondol. Stephanie Shepherd nemrég ünnepelte 32. születésnapját, ennek alkalmából pedig hatalmas bulit szerveztek neki, ahol maga Kim K is ott volt. Mindenki meglepődött, amikor egy privát Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája című film vetítés után megkapta ajándékát korábbi főnökétől. Az ajándék ugyanis egy 14 ezer dolláros (kb. 4,2 millió forint) Hermés táska volt.

  Shepherd a nagylelkűséget így kommentálta Instagram-oldalán:

  A hűséged és nagylelkűséged a barátaid és a családod iránt páratlan.

  (Forrás: Just Jared)