Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szinte új ember született a sminkesek keze közt. 

  Előző hétvégén érkezett meg a Netflix kínálatába a Szöszi című dráma, amelyben Ana de Armas személyesíti meg minden idők egyik legikonikusabb filmdíváját. Mindez olyan jól sikerült neki, hogy néha még a nézők is elbizonytalanodhatnak, Armast vagy Marilyn Monroet látják egy-egy jelenetben. Ahhoz azonban, hogy ennyire megtévesztő legyen a hasonlóság, a latin származású színésznő alapvető külső jegyei mellett egy csapat profi sminkes aprólékos munkájára is szükség volt. A Netflix friss Instagram bejegyzésében most megmutatta, hogyan változott át a Tőrbe Ejtve sztárja a maszkmesterek kezei alatt Monroe-vá - mondanunk sem kell, a procedúra legalább annyira látványos, mint a végeredmény. 

  „Amikor először vettem fel a parókát a teljes sminkemhez, sírni kezdtem. A sminkes és fodrász csapat is sírni kezdett. Mindenki nagyon izgult, gyönyörű pillanat volt” - idézte fel Armas. 

 • Imádják a neten a színésznő öltözetét. 

  Zendayát nem csak vitathatatlan tehetségért, de remek stílusa miatt is imádják világszerte. Bár a fiatal színésznő a hétköznapokban inkább egyszerűbb, kényelmesebb ruhákat szokott húzni, ha rendezvényre hivatalos, sosem okoz csalódást öltözetével - gondoljunk csak a pókhálósmintás estélyijére Pókember 3. premierjén. 

  A világsztár ezúttal a Valentino bemutatójára volt hivatalos Párizsban, ahová ismét egy különleges szettet öltött. Az olasz divatház idén két fő színnel dolgozik, az élénkrózsaszínnel és a feketével: az Emmy-díjas színésznő korábban már megmutatta, remekül áll neki a “Valentino-pink”, most pedig a másik színt választotta, egy teljesen monokróm, fekete összeállításban jelent meg. Válltöméses blézerére, harisnyájával egyező anyagú és mintájú, áttetsző felsőjére és csillogó kiegészítőire nem lehetett nem odafigyelni, a jelenlévők mellett pedig az internetezők is imádták Zendaya öltözetét. 

 • A képeken azt láthatjuk, ahogy két szarvas vízi harcot vív egy londoni parkban. Ann Aveyard, a Hants állambeli Ringwoodból származó természetfotós a Bushy Parkban fotózta a játékos kedvű gímszarvasokat. Azt mondta: „Aznap reggel fél nyolc óta a Bushy Parkban voltam, körbesétáltam a parkot, és különböző felvételeket készítettem a szarvasokról.” Ugyan a tó közepén ágaskodó állatok harciasnak tűnhetnek, viszont egyértelműen nem áll szándékukban egymást megsérteni, helyette inkább játékos kakaskodást láthatunk.