Bernát, Felícia
EUR 383,88 Ft
USD 363,84 Ft
8 °C
30 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • "Szerencsére" nem a teljes profilját, hanem csak annak egy funkcióját, de az énekesnő még így sem teljesen érti, hogy mi történhetett.

  GettyImages-1339927835
  Fotó: Theo Wargo / Getty Images Hungary

  Madonna és csapata a napokban szeretett volna élő videót indítani az énekesnő Instagram-oldalán, a felvétel gomb megnyomásának pillanatában azonban kiderült, hogy erről a funckióról letiltották a profilt, 

  az ugyanis megszegte a közösségi alapelvek valamelyikét. 

  Az énekesnő hirtelen nem is tudta, hogy mi most a probléma, máskor ugyanis számtalanszor posztolt olyat, ami nem feltétlenül az Instagramra való, az elmúlt időszakban azonban szerinte semmi rosszat nem csinált — aztán leesett neki, hogy múlthéten egy olyan posztot tett közé, melyben lepkéket, robotokat és fákat szül meg, teljesen meztelenül. 

  Az ominózus videó teljesen animált, és mint kiderült, egy NFT művész műve, az ennek az eladásából származó bevételt pedig jótékony célra fordítaná Madonna.

 • A modell kórházból posztolt egy képet, melyen egy kisbabával a kezében látható.

  Bár G.w.M-mel való kapcsolatuk elején leszögezték, hogy újabb gyerekeket nem szeretnének, Edina most ismét babázhat, testvérének ugyanis gyereke született. A kis Narent Edina már meg is látogatta a kórházba, a kézbevételről pedig egy fotó is készült. 

  Nagynéni lettem. Isten hozott Naren! 2022. 05. 15.

  — írta a képhez Kulcsár, melyet ide kattintva tekinthet meg.

 • Arról a pillanatról osztott meg egy képet, mely örökre megváltoztatta az életét.

  A 36 éves énekesnő az Instagram-oldalán nosztalgiázott kicsit, miután rálelt arra a két fotóra, mely abban a pillanatban készült, mikor megnyerte a Megasztár 3. évadát.

  Tizenhat éve ezen a napon, megváltozott az életem. Tizenhat éve még csak álmodoztam dolgokról, amiket azóta sikerült megvalósítanom. Mennyi jó dal született az évek alatt... Szeretem, ahogy megtölti a hangotok az Arénát, a Parkot, a tereket, fesztiválokat, színházakat és énekelitek velem a lelkem darabkáit. Szeretem, hogy viszitek ezeket a dalokat magatokkal az életetek fontos pillanataiba

  — kezdte bejegyzését az énekesnő, aki később hozzátette, hogy továbbra is igyekszik sok szépet adni, és ahogyan ígérte, azokat a fiatalokat is segíteni fogja, akikben meglátja azt a bizonyos szikrát, ami őt is elindította. 

  Hálás vagyok mindenért, a támogatásért, az útért, a feladatokért, a nehézségekért, a boldogságokért, a könnyekért és nevetésekért, a csapatomért, a közönségemért, a családomért, a barátaimért, a szemüvegért, amin keresztül látom a világot.Igyekszem minden nap egy kicsit jobb ember lenni és maradni. Köszönöm Istenem, hogy a tenyereden hordozol!

  — fejezte be. A fotókat alább tekintheti meg: 

 • Hogy pontosan miért, azt senki sem tudja, az egyetem, ahol diplomáját szerezte azonban úgy érezte, hogy mindenképp kiszeretnék tüntetni az énekesnőt.

  GettyImages-1397966467
  Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

  A New York-i Egyetem (NYU) május 18-án tartotta diplomaosztó ünnepségét, melyen a nyitóbeszédet a 32 éves énekesnő mondta el. Taylor a beszédében arra hívta fel a figyelmet, hogy érdemes megtanulni élni a kínos dolgok mellett, ugyanis nem számít, hogy milyen keményen próbáljuk elkerülni azokat, később visszagondolva életünk valamely szakaszára biztosan megborzongunk majd attól, hogy miket tettünk.

  A beszéd után sor került a tiszteletbeli doktori cím átadásra is, így az énekesnő mostantól hivatalosan is Doktor Taylor Swift.

  (Forrás: Just Jared)