Blanka, Bianka
-2 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Másfél éves korában került árvaházba a Megasztár egykori felfedezettje, Széles Izabella, akit az egykori limai nagykövet, Széles Adolf és felesége fogadta örökbe, miután nem lehetett saját gyermekük.

  Izabella négyéves volt, amikor Magyarországra költözött családjával Peruból, Szentendrén pedig zeneiskolában tanult.

  Iza
  Fotó: youtube

  A fiatal lányról hamar kiderült, hogy aranyból van a torka: megnyert egy iskolai „Ki mit tud?” versenyt, de a szentendrei majálison is nagy sikert aratott, végül pedig a Megasztárban is kipróbálta magát.

  Izabellának azonban feltűnt, hogy kilóg a családból. Mint mondta, anyukája, vele ellentétben egyáltalán nem latinos, szőke, inkább svéd típusnak mondaná, de az apjára sem hasonlított.

  Az énekesnőnek az is furcsa volt, hogy nem voltak róla babakori fotók, ugyanis szülei hároméves korában fogadták örökbe, amit ekkor még nem tudott.

   Izabella aztán Limába repült, végül pedig megtudta, hogy van három nővére, akik közül az egyikkel személyesen is találkozott már azóta.

  (Origo)

 • 45 ezer fontért, átszámítva közel 19 millió forintért kelt el a ruhadarab, amit Kate Winslet a film egyik legmeghatározóbb jelenete közben viselt.

  A rendező, James Cameron külön a 20. század eleji stílusnak megfelelően készíttette el a padlóig érő gyapjúkabátot.  Azt nem tudni, hogy ki volt hajlandó ennyi pénzt kifizetni a rózsaszín kabátért, de valószínűleg nagy rajongója lehet az óceánjáró tragikus történetének.  

  A színésznő akkor viselte a különleges ruhadarabot, amikor a Leonardo DiCaprio által alakított Jack Dawson megmentésére sietett a süllyedő hajó fedélzete alá. A kabát alsó fele el is színeződött, hiszen a jelenet forgatása során rengeteg víz érte, de az eszmei értékéből nem veszített.

 • Meglehetősen kellemetlen meglepetés fogadta azt a brit férfit, akinek egész kertjét emberi ürülék borította be.

  giphy.gif
  Fotó: giphy.com

  Mint mondja, az eset még július közepén történt, és az egész kertjét, a növényeket, az esernyőit mind betakarta a hulladék, ráadásul ő maga is épp odakint tartózkodott, amikor bekövetkezett az elképzelhetetlen.

  Az utasszállító gépeken található mosdókban egyébként egy speciális tartályba kerül az emberi hulladék, amit normál esetben akkor ürítenek ki, ha már leszálltak. Na ez itt most előbb következett be.

  Egyébként számos olyan eset történt már korábban, amikor lefagyasztott hulladék zuhant a földre a repülőkből, azonban a mostani eset során nem ilyesmivel volt dolga a férfinak.

  Geoff Paxton, aki több mint 40 évet dolgozott reptéren elmondta, hogy ilyesmi nagyon ritkán történik, bár akadtak problémák korábban a lefagyasztott emberi ürülékkel és fertőtlenítőszerekkel  a szivárgó mosdók miatt,

  de az új, vákuummal ellátott toalettek a mostani repülőkön már sokkal biztonságosabbak.

  Azt nem hozták nyilvánosságra, hogy melyik légitársaság repülőgépéről van szó, de annyit tudni, hogy sikeresen lenyomozták, hogy pontosan melyik járat hagyta el a tartályból kihulló hulladékot.

 • Kihagyta a vasárnapi istentiszteletet II. Erzsébet, miután múlthéten egy éjszakát kórházban kellett töltenie.

  A 95 éves királynő feltehetőleg azért nem jelent meg a templomban vasárnap, hogy erőt gyűjtsön és visszatérhessen feladataihoz.

  GettyImages-1346948306
  Fotó: Max Mumby/Indigo / GettyImages

  A királynő az utolsó pillanatban mondta le két napos írországi utazását, miközben a leleteinek eredményére várakozott. Ettől függetlenül II. Erzsébet továbbra is ott lesz majd a skóciai Glasgow-ba összehívott, november 1-jén kezdődő nemzetközi környezetvédelmi csúcstalálkozóra.

  A The Sun beszámolója szerint, II. Erzsébetet ezen a héten már nem fogják látni a nyilvánosság előtt, ugyanis inkább pihen, illetve csak a könnyebb feladatait szeretné egyelőre elvégezni.

  A Királynőnek egyébként számtalan feladata van, jövőre például egy óriási ünnepséget szerveznek a tiszteletére, hiszen már 70 éve uralkodik.