Hedvig
4 °C
15 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Itt most nem csendült fel a Hakuna Matata.

  Képernyőkép 2021-10-15 131333.png
  Fotó: @memequeen / instagram

  Futótűzként terjed az interneten a videó, melyen egy család nem éppen kellemes találkozása látható egy vaddisznóval. A felvételen jól látható, ahogyan az állat teljesen nyugodt léptekkel kezd el közeledni a család felé, akik emiatt azt a következtetést vonták le, hogy a vadállat minden bizonnyal barátként tekint rájuk.

  Ó, helló kis srác, annyira megsimogatnálak

  — hangzik el a felvételben, pár másodperccel később azonban minden a feje tetejére állt. Az állat ugyanis amint konstatálta, hogy az emberek nem hajlandóak elállni az útjából, nemes egyszerűséggel rájuk támadt.

  Az ominózus pillanatot itt nézheti vissza: 

 • Tóth Andi és párja, Andrei Mangra ezúttal bécsi keringőt táncoltak, de nem a megszokott módon adták elő.

  Névtelen6.png
  Fotó: TV2

  Olyan elemeket raktak bele, amelyek segítettek bemutatni az énekesnő gyermekkorának traumáit, pontosabban azt, hogy milyen kapcsolata volt akkoriban az édesapjával. Erről így nyilatkozott Andi a produkció előtt:

  Édesapám volt az, aki mindannyiunk életét megnehezítette. Mindig féltünk tőle, nem éreztük magunkat biztonságban. Az egyetlen hely, ahová el tudtam bújni, a nagyon pici hálószobám volt.

  A történetét megismerve rendkívül megindító volt látni a táncukat, így nem csoda, hogy többen is meghatódtak a stúdióban, és a könnyeiket törölgették.

  A zsűri sokáig nem is találta a szavakat, de a pár végül maximális, 40 ponttal távozhatott.

 • Simpsons

  Örülhetnek a Simpson család rajongói, ugyanis egy online kaszinó meglehetősen szokatlan munkára keres embert. A feladat: végig kell nézni a Simpson család összes részét (33 évad, összesen 706 epizód) plusz a filmet is, és ki kell szúrni benne az olyan utalásokat, amik segíthetnek a kaszinónak megjósolni a jövőt.

  Régóta köztudott, hogy a világ legrégebben futó animációs sorozatában gyakran felfedezhetőek „utalások” a jövőre vonatkozóan, amik sokszor valóban bekövetkeztek a valóságban is.

  Ebben a videóban összeszedtek jó néhányat:

  A PlatinCasino.co.uk mindenesetre most ezt igyekszik meglovagolni, ráadásul 5000 fontot, vagyis több mint kétmillió forintot is készek fizetni annak, aki segít nekik kitalálni, hogy mit tartogat a 2022-es esztendő.