16:00, December 01.
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01.
Kanada 0
Marokkó 0
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • kihivas
  Fotó: RTL

  Eldőlt, kik mérkőznek meg a ValóVilág 11 első párbaján. A kiválasztás még szombat este zajlott le, akkor a játékosok 3-3 jelet raktak Krisztire és Melinára is, akik közül végül a villamester Bibi döntött, és Melina kapta a zöld kendőt. A versenyző szerda estig gondolkodhatott, hogy kivel szeretné összemérni az erejét – mint mondta, három név is megfordult a fejében, majd egy negyedik játékost nevezett meg leendő ellenfeleként:

  „Egy olyan embert választottam, akin azt érzem, hogy itt mindenki nyerni van itt, mindenki győzni akar, mindenki napról napra fejlődik, aktivizálja magát, ő az egyetlen, aki kijelentette, hogy nem nyerni jött, csak bulizni. Csordogálni szeretne itt az árral, és az a véleményem, hogy itt azért vagyunk, hogy nyerjünk, és első körben azok legyenek itt, akik meg akarnak küzdeni egymással, és fejlődni. Ez az ember inaktív szerintem itt a villalétben, úgyhogy akit én most párbajra szeretnék hívni, az a Henrik” – magyarázta döntése okát Melina, aki egyébként Barnán, Krisztin és Bibin is eltűnődött korábban. Henrik a nevét hallva felüvöltött, csatakiáltással fogadta a kék kendőt Melinától, arra a kérdésre pedig, hogy számított-e erre a döntésre, így válaszolt:

  „Ja, nekem teljesen mindegy.”

 • Az újabban a közösségi médiát felforgató Tesla-vezér nyilvánosság elé tárta, milyen látvány fogadja, amikor reggelente az éjjeliszekrényére téved a tekintete. Elon Musk asztalán az alábbi tárgyak találhatók:

  • George Washington kovaköves pisztolyának másolata (díszdobozban)
  • Egy másik kézifegyver-replika a Deus Ex: Human Revolution című videójátékból
  • Négy felnyitott diétás kólás doboz
  • Egy buddhista amulett meditációhoz
  • A lámpa mellett három könyv sejlik fel: a Függetlenségi Nyilatkozat, az Egyesült Államok alkotmánya és George Washington viselkedési intelmei
  • És egy üres vizespalack.

  A posztban Elon Musk elismeri, hogy nincs mentsége a poháralátétek hiányára, ami magyarázatul szolgál az alaposan az összekólázott felületre. Az viszont egyelőre rejtély, miért érezte szükségét megosztani a nagy nyilvánossággal az éjjeliszekrényét.

 • Egy fiatal nő azt állítja, idegenek folyton azt kérdezgetik tőle, hogyan sikerült becserkésznie vonzó férjét, közben azt állítva róluk, hogy „biztos melegek”, és a házasságuk csak valamilyen átverés lehet, mert a férfi „nem az ő súlycsoportja”. A 28 éves Gina Miyares három éve él boldog házasságban a 24 éves Joshsal, de azt mondja, az emberek még mindig meglepődnek, amikor megtudják, hogy egy párt alkotnak. A szerelmesek rendszeresen kapnak olyan megjegyzéseket másoktól, hogy a házasságuk „csak álca”, vagy hogy Josh „biztosan meleg”. Josh aktívabb életmódot folytat, Gina pedig a plus size vonalat erősíti, de ettől még magabiztos a testében, amit szerinte párja abszolút imád.

 • Ez már a celebritásnak is sok volt.

  Kim Kardashian állítólag visszautasította a Balenciaga 2023-as szerződésajánlatát, miután nemrég bejelentette, hogy „újraértékeli” a divatházzal való partnerkapcsolatát a BDSM-reklámbotrányt követően. A márka reklámkampányában ugyanis erősen felnőttes felütésű képek készültek a gyerekmodellekről, akiknek a kezében különféle megtépázott bundájú, monoklis szemű, neccfelsőbe és bőrhámba öltöztetett plüssmackókat adtak. 

  A TMZ értesülései szerint a luxusmárka még a vitatott reklámképek megjelenése előtt megkereste Kardashiant az ajánlatával, a modell azonban nem sokkal a rengeteg negatív visszhangot követően visszautasította az együttműködést. A 42 éves realitysztár döntése, hogy felmondja a kampányt, napokkal azelőtt született, hogy elítélte a márkát, mondván, „megrázták a felkavaró képek”. A bulvár portál forrásai azt is elárulták, hogy Kim Kardashian azt tervezte, hogy a Balenciaga ruháit viseli majd a következő hónapokban esedékes eseményeken, de most ettől is visszalépett, és más tervezőkkel vette fel a kapcsolatot, hogy új lehetőségek után nézzen.