Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem bízik már a férfiakban.

  GettyImages-1323237138
  Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

  Nagyon szeretne még  gyermeket vállalni Emily Ratajkowski, de egészen sajátságos módon – erről egy előfizetéses platform kérdezz-felelek során mesélt a modell.

  Bár Ratajkowski az elmúlt időben több úriemberrel is közelebbi viszonyba került (legutóbb például Harry Stylesszal), úgy érzi, egyikükkel sem fordulhat komolyabbra a dolog, igazi partnert pedig nagyon nehéz egyedülálló anyaként találnia, mivel a „férfiak a farkukkal gondolkodnak”.

  Ezért barátai példáiból tanulva a petesejt lefagyasztáson gondolkodik, hogy aztán harmincas évei végén, 7-8 év múlva kistestvért kaphasson Sylvester nevű 2 éves kisfia. 

  „Mindenképp akarok még gyerekeket, igazán szeretek anya lenni. De nem vagyok biztos benne, hogy találok valaki olyat, akivel gyermeket akarnék nevelni” – fogalmazott Ratajkowski, hozzátéve: sok férfit elriaszt a tény, hogy mostohaapává válnának kisfia mellett, pedig nála csak annak az udvarlónak van esélye, aki elfogadja őt, mint anya, illetve, hogy az első és a legfontosabb számára gyermeke és a vele töltött idő lesz.

 • Ez lenne L'ecsó várva-várt második része?

  patkany
  Fotó: tiktok

  Bizarr videót rögzítettek az Egyesült Államokban, amely a TikToknak hála közel 45 millió megtekintést gyűjtött már össze. A felvétel a New York-i metró egyik kocsijában készült, ahol közismerten nem csak emberek, de patkányok is igen nagy számban fordulnak meg nap mint nap. Egy jókora példány ezúttal nagyon magányos lehetett, ugyanis szabályszerűen megmászott egy ülve elszenderedett férfit – ami pedig még talán ennél is szürreálisabb, hogy a fiatalember nem igazán zavartatta magát a dolog miatt.

  Míg a netezők egy emberként borzonganak a látottakon, a férfi csak arra ébredt fel, hogy a rágcsáló már a nyakán és az arca környékén rohangál. akkor aztán komótosan  a fejéhez nyúlt, felállt, majd miután a patkány leesett róla, visszaült, mintha mi sem történt volna.

   „Ez a reakció nem elég SOS számomra” – olvasható a poszt címében is.

  (via RTL)