Orsolya
9 °C
21 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mint arról az Index is beszámolt, az énekes nemrégiben egy olyan videót töltött fel YouTube-csatornájára, melyben egy sziklán állva, kivont karddal énekli a Himnuszt.

  A videónak meglehetősen vegyes volt a fogadtatása, a hozzászólások között pedig olyannyira elszabadult a pokol, hogy az énekes le is tiltotta a kommentelés lehetőségét. A rosszindulatú kritikákat azonban nem hagyta szó nélkül, Instagram-oldalán reflektált rájuk.

  Ha értelmes és átgondolt kritikákat láttam volna, hagynám a komment lehetőségét. A vitában is hiszek, ott ahol van kultúrája. De:

  Miért kéne végig hallgatnom, hogy hogyan fuldoklik néhany ember a sajat hányásában, ha ki lehet kapcsolni?! Tegyenek ők is így hogyha az én munkám nem tetszik. De engem senki ne kötelezzen semmire. Értem én, hogy ez a mai frusztrált emberek sportja, de mocskolódjanak ott, ahol annak helyet adnak. Például a kurváik ágyában, de ne az én munkáim alatt!

  — írta a posztban Varga Viktor.

 • Freddy Krueger azért szerencsére már nem lakik benne.

  Pöttöm 3,25 millió dollárért, azaz körülbelül egymilliárd forintért most akár Ön is megvásárolhatja a Los Angeles-i 1428 N Genessee alatt található ikonikus házat, mely az 1984-es "Rémálom az Elm utcában" című filmben szerepelt.

  Az épület, mely a filmben egy ohiói helyszínként szolgált, egy holland gyarmati ház a történelmi Spaulding tér szívében, három hálószobával és négy fürdőszobával. A kétszintes főépületben diófa padló szövi át a tereket, többek között a konyhát, a nappalit, a hálószobákat, a fürdőszobákat és a mosókonyhát.

  Mindezek mellett a főépülethez jár egy különálló vendégház is, mely saját fedett terasszal, konyhával és designer által tervezett fürdőszobával van felszerelve. 

  Az 1984-es Wes Craven által rendezett "Rémálom az Elm utcában" volt a franchise első része, mely az elmúlt években összesen hat folytatást kapott. Érdekesség, hogy ebben a filmben tűnt fel először színészként Johnny Depp, akinek igazán nagy löketet adott a film jövőbeli karrierjéhez.

  (Forrás: Deadline)

 • Egyesek azt nehezményezik, hogy a műsorvezető kétszer is be volt oltva és úgy betegedett meg, de Sváby szerint ha nincs oltása, sokkal rosszabbul járt volna.

  40 fok körüli lázam volt, szabályosan éreztem, mintha egy hatalmas nagy háború zajlana a testemben, az első két nap nagyon kemény volt

  — mondta az ATV Heti Napló műsorvezetője, a Spirit Fm Aktuál című reggeli műsorában. Sváby hozzátette, úgy érzi, sokan most idiótának tartják.

  Az első jel az volt, hogy éjszaka hidegrázásra és enyhe lázra ébredt, elsőre influenzára gyanakodott, de reggel már biztosan tudta, hogy elkapta a koronavírust és az első teszt ki is mutatta, hogy pozitív — mesélte a műsorvezető, kinek családja szerencsésen megúszta, ők nem kapták el a vírust.

  Sváby szerint a kontakt-kutatás most is kiemelten fontos. Ő vélhetően egy ismerősétől kapta el a betegséget, akivel az előző napokban találkozott, és hívta, hogy sajnos covidos. Ő is rögtön végigtelefonált mindenkit, akivel az előző napokban összefutott. A helyzetét nehezítette, hogy épp egy lakógyűlésen vett előtte részt, de András úgy tudja, szerencsére nem lett beteg tőle senki.

  Nagyon csalódott voltam, nem ezt vártam az oltástól, de végül egész jól megúsztam ezt az egészet. Most már az- íz és szagérzékelésem is kezd lassan visszatérni

  — fejezte be András, aki mára már teljesen meggyógyult, és a tesztje is negatív lett.

 • Kajdi Csaba a nemrég történt leállás alatt döbbent rá, hogy milyen sok ideje megy el a közösségi oldalak látogatásával. Úgy döntött, lefarag ebből az időmennyiségből és ezentúl másra fókuszál.

  A telefon nyomkodásával megy el a legtöbb időm. Amikor az ember csak pörgeti, pörgeti a hírfolyamokat és észre se veszi, hogy milyen sok ideje megy el. Szörnyű, ezen változtatni kell

  – mondta  Sláger Reggel műsorvezetőjének . Majd azt is hozzátette, hogy nem bánta, hogy órákra leállt a két legnagyobb közösségi platform, pedig a hozzá hasonló influenszerek életére nagy hatással lehet egy ehhez hasonló leállás.

  Én úgy voltam vele, hogy nem akarok hirtelen más platformokat használni, nem akarok hülyeségeket elkezdeni nézni. Ezért fogtam és elővettem a könyveim, olvastam.

  Még azt is megfogadta, hogy a jövőben is többször fog így tenni, hiszen nem árt néha egy kis digitális detox.