Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Egy fiatal motoros azt állítja, hogy vezetés közben több figyelmet kap, mint a társkereső alkalmazásokon, mivel még a feleségekkel vagy barátnőkkel rendelkező férfiak is utána fordulnak, aminek partnerek a legkevésvbé sem örülnek. Bár őszintén nem érti, mi olyan érdekes benne, amikor éppen a szenvedélyének hódol.

  Suki Marquez azt állítja, hogy a pasik szabályosan bámulják őt, amikor szülővárosa, az Essex-i Colchester közelében motorozik. Mint mondja, sokan megdöbbenve látnak egy lányt motoron, ráadásul többen meg is állnak, hogy megcsodálják őt és a járművét. A 26 éves lány rendszeresen osztja meg a TikTok-on azokat a videóklipeket, amelyekben motoroslányként fordulnak utána a kíváncsi tekintetek.

 • Már gyerekként tudta, hogy másképp is lehet élni.

  Geszti Péter Adom a napon című műsorának vendége volt legutóbb Oláh Ibolya. Az énekesnő többek között beszélt arról az időszakról, amikor gyerekként nevelőotthonokban élt. Mint azt Oláhról tudni lehet, szülei fiatalon lemondtak róla, így került a tiszadobi nevelőintézetbe.

  „Abban az időben szerettem volna nem nevelőotthonban élni, hanem egy családnál. Láttam, megízleltem, milyen az, mikor egy gyerek egészséges családban nő fel. Meg volt az én oldalam is...

  Jó lett volna másképp is élni. Gyerekkorom óta talán 13-14 nevelőotthonban voltam, 3-4 nevelőszülőnél. És az nem túl jó egy gyereknek, mikor ennyit költözik. Én azt hittem, ez a normális. Igazából, mikor bedarálja a rendszer a gyereket, akkor elfogadja a sorsát

  – mondta az énekesnő, aki hozzátette: végül megszeretett ott élni, és megtanulta a dolgok jó oldalát is látni.

 • A 26 éves Sarah Yak 2018 óta járja Amerikát, és eddig összesen már 16 államban járt. Miután rájött, hogy az egyetemista élet mégsem neki való, otthagyta a felsőoktatást, és gondozóként kezdett dolgozni, hogy összespóroljon egy furgonra. Mindez egy életre szóló kaland kezdetét is jelentette.

  Tizenkét hónap elteltével a fiatal nő megtudta vásárolni élet első autóját, egy 2017-es Ford Transitot. Ezután további párezer dollárt költött a furgonja felújítására, illetve kialakított benne egy a konyhát, egy franciaágyat és napelemeket szerelt a tetőre. Mivel kezdetben egyedül utazott, Sarah azóta olyan extra biztonsági elemekkel egészítette ki a furgont, mint a riasztórendszer, különféle önvédelmi tárgyak elrejtése és egy nyomkövető a furgon belsejében.

  Ezzel együtt imád úton lenni, és folyamatosan új embereket ismerni meg, miközben életmódjáról videós tartalmakat gyárt, és időnként alkalmi munkákat vállal a városokban.

 • Nemrég jelentette be a pár, hogy szülői örömök elé néznek.

  Ahogy arról mi is beszámoltunk, az amerikai sztáredző Shane Tusup és barátnője, a többszörös fitneszbajnok Nagy Viktória Zoé egyéves kapcsolatuk után bejelentették a közösségi médiában, hogy eljegyezték egymást. Viszonyuk munkakapcsolatként indult, az edző készítette fel a fitneszmodellt a dél-koreai fitnesz-világbajnokságra.

  Az előző héten pedig arról is örömmel számolt be Tusup, hogy az első gyermekáldás is kilátásba került, ugyanis Nagy Viktória Zoé gyermeket vár az edzőtől.

  Nem terveztük ilyen hamar, ugyanakkor a leggyönyörűbb ajándék, amit kaphattunk– Vikivel, hogy gyermekünk lesz. Mindketten egykék vagyunk, mindkettőnknek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már nekünk is lesz. Még nem tudjuk, kisfiú vagy kislány, de ha dönthetnék, ideálisabb lenne, ha fiú jönne először. Vinné tovább a családnevemet, és tudna majd vigyázni a kishúgára.

  – fogalmazott korábban Tusup.

  A várandós fineszmodell Instagram-oldalán osztotta meg követőinek a gömbölyödő terhespocakjáról készült fotót, amit ide kattintva tekinthet meg.