Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Los Angeles egyik kedvelt negyedében, Los Felizben fotózták le Kristen Stewartot ritkán látott menyasszonyával, Dylan Meyerrel. A két színésznő a környék egyik legnépszerűbb éttermében, az olasz Little Dom'sban randevúzott, bár az eseményt azért nem öltözték túl, mindketten kényelmes és sportos ruhákat viseltek.

  Stewart és Meyer még 2013-ban, egy filmforgatáson találkoztak először, kapcsolatuk azonban csak négy évvel ezelőtt kezdődött. Az eljegyzésre 2021. novemberében került sor, amikor is Meyer tette fel a nagy kérdést az Alkonyat sztárjának, aki korábbi interjúiban elárulta, alig várja, hogy hozzámehessen kedveséhez.

 • Vissza 2004-be.

  A párizsi divathéten tette tiszteletét Zendaya, aki a Louis Vuitton bemutatójára volt hivatalos.

  A színésznő egy merészen dekoltált, fehér cipzáros ruhát, valamint egy igazi vintage kincsnek számító felső-táska kombót is kapott az eseményre, utóbbiakat a luxusmárka 2004-es tavaszi-nyári kollekciójából. Annak idején ezeket Naomi Campbell reklámozta, így az Eufória sztárja kapva kapott az alkalmon, hogy újraalkossa a topmodell kampányképeit. A végeredményt Law Roach divattervező osztotta meg Instagram-oldalán, a hozzászólások között pedig Campbell szívecskéit is felfedezhetjük.

 • Luxus és romantika, ahogy azt kell.

  Kedd este ismerős arc tűnik majd fel a Kőgazdag fiatalok című scripted realityben, méghozzá Schmuck Andor személyében. Az egykori politikus a beharangozó szerint Mettát, a hivatásos világutazó influenszert viszi el egy vacsorára.

  „Végül is beadtam a derekam egy randira” – árulta el a fiatal, aki korábban Árpa Attilánál is szerencsét próbált a Nagy Ő-ben. Bár akkor a színész szívét nem sikerült elnyernie, legalább újdonsült udvarlójának kalapját gyorsan megszerezte egy szelfire.

  „Alig ismerjük egymást, és máris elvitte a kalapomat” – kommentálta az esetet Schmuck. A férfi teljesen levette a lábáról Mettát:

  Igazi úriember! Virágcsokorral várt engem, odasegített az asztalhoz, jó volt a kisugárzása, egyből kedves volt, illatos volt. Ezek fontos dolgok.

 • Az énekest meglepte kedvese kijelentése.

  Hétfő este elkezdődött a Nyerő Páros legújabb évada, ahol több sztárpár mellett Vastag Csaba és felesége, Evelin is próbára teszi kapcsolatukat.

  Az első, Testrisz nevű játékban a férfi versenyzőknek kedvesük fejével kellett gondolkodniuk, az X-Faktor győztese azonban nem találta ki, mikor találja őt a legkevésbé kívánatosnak szerelme.

  „Soha. Nekem még sosem mondott ilyet” – jelentette ki Vastag, Evelin azonban más választ adott: mint kiderült, nehezen tolerálja, ha férjét körülrajongják más hölgyek.

  „Koncert után!” – pontosított az ara.