Koronavírus adatok

2022. jan. 21.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-6 °C
2 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Ha és amennyiben kisfiú lesz az utód.

  Korábban már az Index is beszámolt Nádai Anikó és Hajmásy Péter nem is annyira újdonsült románcáról, a szerelmesek ugyanis hamarosan összeházasodnak és az első közös baba is úton van már. A pár péntek reggel volt az RTL Reggeli vendége, ahol a lánykérés és a szerelmükkel kapcsolatos egyéb kérdések mellett arra is kitértek, hogy hogyan fogják hívni az utódot.

  Ha fiú lesz, akkor Péter Pál. Nekem apukámat is, nagypapámat is így hívják, elég régóta megy az a hagyomány 

  – árulta el Hajmásy a műsorban, melyre Nádai is reagált, szerinte hihetetlenül kedves dolog az, hogy így hívják Petit és férfi felmenőit is, hiszen mindig mosolyt csalnak az emberek arcára. A Péter Pál név persze csak abban az esetben áll fent, ha a csöppség fiú lesz, amennyiben a párnak kislánya születik, úgy a Hanna Eszter nevet fogják neki adni.

  Ezt pedig már csak a poén kedvéért is itt hagyjuk:

 • Újabb taggal gyarapodott a legendás Pedersoli család.

  GettyImages-93057518
  Fotó: Andreas Rentz / Getty Images Hungary

  Bud Spencer, eredeti nevén Carlo Pedersoli három gyermek, Diamy, Giuseppe és Cristiana édesapja volt, most utóbbi lányának, Sofiának született kisfia. Minderről maga a büszke nagymama, azaz Cristiana számolt be az Instagram-oldalán, mint írta, ez a legjobb dolog, ami valaha történhetett vele 

  Kisfiú! Te vagy a legnagyobb öröm, ami történhetett velem! Üdvözöllek a világban, szerelmem

  – írta a fényképhez Cristiana. 

 • A követők betekintést nyerhettek a nagy nap szinte minden részletébe.

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, Dobó Ági és férje Kis Csaba még tavaly novemberben házasodtak össze, akkoriban a ceremóniáról azonban nem sok fotó került ki, a követők csupán egy, a gyűrűket ábrázoló fotóval találkozhattak, egészen mostanáig. 

  A modell ugyanis az Instagram-oldalán most igazi esküvőifotó-dömpinget tartott: hat lapozgatható posztban mesélt a megélt élményeiről, mindezeket fotókkal illusztrálva, külön fejezetet szentelve a készülődésnek, ruhaválasztásnak, ceremóniának, a helyszínnek, a dekornak, az ételnek és a gyűrűknek is. 

  A szertartásunkat a Gyömrői házasságkötő teremben tartottuk, a lehető legszűkebb Családi körben. Összesen 11 vendég, 2 tanú, akik a húgom, és Csaba nővére voltak, az Anyakönyvvezető, és mi ketten. Engem a Keresztapukám kísért, Csabit az Anyukája. Onnantól, hogy elindult a zene (John Legend All of me-ja, amire megkérte a kezemet Csabi) sírtam addig, amíg be nem ültem az autóba hazaindulva...

  – kezdte egyik posztjában a modell.

  Szimbolikus elemként a gyertyagyújtást választottuk, a közös lángot, tüzet, ami persze időnként van, hogy csak pislákol, van, hogy nagyobb lángon ég, de mindketten hiszünk benne, hogy, ha mindketten óvjuk, dolgozunk érte, akarjuk, akkor, ha küzdelmes is, akár amíg élünk életben tudjuk tartani

  – fejezte be. 

 • Nem mindennapi pillanatoknak lehettek szemtanúi az egyesült államokbeli NBC csatorna nézői.

  Szerda este Tori Yorgey egy dunbari vízvezetéktörés helyszínén adott épp helyzetjelentést, amikor egyszer csak a háta mögött feltűnt egy autó, mely egy pillanattal később már el is sodorta őt. 

  Jézusom! Épp elütött egy autó, de jól vagyok! 

  – tájékoztatta a nézőket és a stúdióban ülő híradóst a riporternő, akit kisebb sokk ért, szerencsére azonban tényleg minden sérülés nélkül megúszta a balesetet. Yorgey jólétét mi sem bizonyította jobban, mint az, hogy egyből elújságolta, hogy bizony egyszer már középiskolás korában is elütötték, sőt mi több, számított a mai incidensre, 

  ugyanis ez az utolsó hete a cégnél, így biztos volt benne, hogy valami rossz fog történni.

  A nő hősiesen, alig egy perc alatt összeszedte magát, rövid magyarázkodás és a történtek elmesélése után pedig már folytatta is a vízvezetéktörésről készült helyzetjelentését.