Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Most akkor mi az igazság?

  Egészen szürreális fóbiájáról faggatta Jimmy Kimmel esti beszélgetős műsorának legutóbbi vendégét, Kim Kardashiant. A reality-hős igazolta a tévés információit, miszerint az eldobható kávéspoharak papírgyűrűi rettegésének tárgyát képzik.

  Igen, a kávéspoharak papírgyűrűi.

  Az eredetileg hővédelemre használatos, legtöbbször kartonból készült kiegészítők olyannyira zavarják a négygyermekes édesanyát, hogy asszisztensének mindig le kell azt vennie, mielőtt átadná neki forró italált, annak ugyanis sem a tapintását, sem a hangját nem bírja elviselni. Mint mondta, oda sem bír nézni, ha valaki az ő társaságában húzza azt le a poharáról.

  Látni sem bírom, ahogy leveszik, vagy hallani, vagy érezni. Ez nekem olyan, mint másoknak a krétakaristolás a táblán

  – magyarázta Kardashian.

  Az alapjáraton is bizarr történetet ráadásul csak még jobban bonyolítja a Page Six rövid, a témában végzett kutatómunkájának eredménye, a lap ugyanis több olyan paparazzifotót is talált a SKIMS üzletasszonyáról, amelyen a nő probléma nélkül tart papírgyűrűs kávéspoharat a kezében. Lehet persze, hogy a szorongása csak ezek elkészülte után alakult ki Kardashiannál...

 • Carys le sem tagadhatná híres édesanyját.

  21 éves, azaz hivatalosan is felnőtt lett Catherine-Zeta Jones és Michael Douglas lánya, Carys Douglas. A nagy nap megünneplésére különleges ruhát választott a sztárcsemete: édesanyja 1999-es MTV Movie Awardsra viselt, Ungaro márkájú rózsaszín csipkeruhájába bújt, amelyről több fotót is közzétett közösségi oldalán.

  Carys le sem tagadhatná híres édesanyját, az estélyi pont olyan remekül állt neki, mint 25 évvel ezelőtt a színésznőnek, akinek nemcsak vonásait, de a jelek szerint gardróbját is megörökölte.

 • Tenerifén folytatódott Az álommeló, ahol Balogh Levente elnökiasszisztens-jelöltjeinek kettesével, élesben kellett tesztelniük értékesítési vénájukat. A napi feladat az üzletember és segítői szerint is Gombár Bettinek és Polgár Péternek ment a legrosszabbul, főleg a lány jelenlétét kritizálták a szakemberek, így este szállásukon a másnapi taktikáról kezdte őt faggatni társa.

  „Mi az, amit nem jól csináltunk? Mit kellene másképp csinálnunk, hogy jobbak legyünk holnap?” – szegezte a kérdést Gombárnak a férfi, aki meglepő választ adott.

  Teljesen őszintén, Peti, én még azon gondolkodom, hogy ne adjam fel ezt az egészet. Én szeretem a csúcson abbahagyni. Ma már kiült az arcomra mindaz, ami bennem van, és én nem ez vagyok. Nagyon jó ez a pozíció, nagyon jó a Balogh úr, meg minden, de azért nem mindenáron… Inkább úgy megyek haza, hogy feladom, mint hogy ez nem az én teljesítményem

  – öntötte ki a szívét Betti, hozzátéve: páros feladat lévén társát sem akarja lehúzni. Polgár megértéssel fogadta partnere vallomását, és bár próbált lelket önteni belé, reggelig adott neki határidőt végső döntése meghozására. A lány, mint mondta, még az este pontot fog tenni a kérdés végére.

  „Őszintén szólva a következő 10 percem lesz nehéz, utána én ezt tudom, hogy el fogom dönteni. Az a 10 perc, az tényleg nehéz lesz, de onnantól nem fogok több időt, energiát belefektetni.”

 • Idén nyáron házasodtak volna össze.

  Korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tette közzé a héten Varga Miklós Joe, hogy szakítottak menyasszonyával, Hrovatin Csengével. A Nyerő Párosban is megfordult jegyesek idén nyáron házasodtak volna össze, posztjában a tévés arról írt, nem szeretne bővebben beszélni kapcsolata végéről, de minden jót kívánt volt barátnőjének.

  A Blikknek mégis sikerült röviden szóra bírnia az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplőjét, akinek nyilatkozatából úgy tűnik, talán még nincs minden veszve.

  „Csengével közösen arra a döntésre jutottunk, hogy egyelőre nem kívánunk nyilatkozni a magánéletünkről, hiszen egyikünk sem szeretné kibeszélni a másikat” – kezdte, majd elárulta, nem volt komolyabb konfliktus közöttük, csak hullámvölgybe ért románcuk.

  „Nem kell heves vitákra gondolni, egyszerűen néhány nézeteltérés adódott az utóbbi időben köztünk, ezek megoldásán mind a ketten dolgozunk, egyénileg és közösen is. Ő maga arra törekszik, hogy megmentse a kapcsolatukat.

  Mérhetetlen szeretet, ragaszkodás és szerelem van köztünk, amit nem szeretnénk veszni hagyni, ezért megteszünk mindent, hogy mihamarabb rendezni tudjuk a dolgainkat.

  A magánéletünk védelme érdekében ennél többet nem szeretnék mondani” – árulta el a Survivor műsorvezetője. A lap kereste Hrovatint is, ő azonban nem szeretett volna megszólalni az ügyben, de azt elárulta, teljesen egyetért Varga szavaival.