Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Rövid időn belül ráadásul díjnyertes lett az üzlete is.

  Bizonyára nem így képzelte el még a jogi egyetemen karrierjét Richard Page, aki a közelmúltig ügyvédként dolgozott Angliában. Egy szabadnapján aztán alaposan kitakarította garázsát, ekkor akadt a keze ügyébe régi Pokémon kártya gyűjteménye megannyi gyerekkori dolgával együtt. A férfi eleinte hobbiból, keresetkiegészítésként árulta ezeket az eBayen, kisvártatva azonban kinőtte magát a biznisz, így Page otthagyta a munkáját, és főállású Pokémon kártya kereskedő és eladó lett.

  A Neo Cards nevű online üzletet férje segítségével viszi, ő könyvelőként segíti a vállalkozást, sikerüket pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy idén eBay Business Award–dal díjazták a férfit, amellyel nem csak rengeteg hasznos technikai eszközt nyert, de nem mellesleg 10 ezer font (4.8 millió forint) készpénzt is. Ráadásul munkájával már most ugyanannyit keres, mint anno ügyvédként, így Page nem is lehetne boldogabb:

  „Sosem gondoltam volna, hogy a gyerekkori hobbimból díjnyertes üzlet lesz egy nap, ez egy valóra vált álom” – nyilatkozta a férfi.

 • Jövő hónapban tényleg megkezdődik a The Walking Dead utolsó rohama, ugyanis 11 évad után véget ér a zombis sorozat fővonala.

  Messze jutottunk azóta, hogy Rick Grimes felébredt abban a bizonyos kórteremben az apokalipszis elején. Azóta pedig sok szereplőt vesztettünk, a végjátékra pedig már csak Negan, Maggie, Daryl, Carol maradtak, akik továbbra is megpróbálják túlélni a zombiktól hemzsegő világot.

  A TWD ugyan lezárul, de számos spinoff-sorozat fogja folytatni a történetet, azonban az már most biztos, hogy az anyasorozat nem úgy ér véget, mint a 2019-ben befejezett képregény. A Robert Kirkman képregényén alapuló sorozat az évek alatt több ponton is eltért az alapanyagtól, a sorozat showrunnere, Angela Kang megerősítette, hogy az utolsó jelenet sem az lesz, amire sokan számítanának.

  „Anélkül, hogy belemennék a részletekbe, mert nem akarok előre semmit lelőni, lesznek olyan részek, amik ismerősek lehetnek a képregényből, és lesznek olyan események, amik másként alakulnak majd” – mondta Kang, aki elárulta, hogy ez részben amiatt van, hogy a sorozatban nem ugyanazokkal a karakterekkel operálnak a végén, mint a képregényben, elvégre Rick Grimes jó ideje eltűnt a fősorozatból, pedig az ő figurája a legvégsőkig kitartott.

  Persze a The Walking Dead univerzuma ezzel távolról sem záródik le, az említett spin-off-sorozatok folytatják Daryl, Negan és Maggie történetét is, illetve Rick és Michonne is vissza fog térni a jövőben.

 • A teniszmérkőzés végén verekedett össze két játékos, pillanatokkal azután, hogy kezet fogtak.

  teniszbuny
  Fotó: Twitter

  Elszabadultak az indulatok a franciaországi Orleansban, ahol nemrég Corentin Moutet és Adrian Andreev mérkőzött meg egymással, és a labda után egymást kezdték el püfölni. Moutet feszült volt amiatt, hogy ellenfele megverte őt, de a meccs végén mégis odalépett hozzá, hogy kezet rázzon vele, majd egyik pillanatról a másikra egymásnak estek. Mindezt rögzítették a kamerák is:

  Később Moutet  közösségi oldalán mesélt a történtekről: „Amikor egy játékos a szemedbe néz, és közben kétszer elküld a p**sába, akkor képtelen vagyok nem megértetni vele a magam módján, hogy ez nem oké."

 • Ön beleülne?

  Nem akármilyen innovációval állt elő egy a Boeing által is támogatott startup, a Wisk Areo, kiknek önvezető repülőtaxija a fejlesztés utolsó szakaszába ért.

  Mint az a bemutatóvideóból kiderül, a gépet összesen hat rotor hajtja, melyekkel maximum 222 km/h-s sebességgel tud közlekedni 760 és 1200 méter közötti magasságban. Meghajtása teljesen elektromos, egy töltéssel körülbelül 140 kilométert képes repülni, landolni (illetve felszállni) pedig egyes épületek tetején a külön erre a célra kialakított állomásokon lehet majd.

  A teljes videót alább nézheti meg: