Hedvig
4 °C
15 °C
222 886 szavazat
277 142 szavazat
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A michigani Derek Lipp nem igazán volt tisztában azzal, hogy milyen buliba érkezett.

  giphy (6).gif
  Fotó: giphy.com

  A család Derek apukájának szervezett meglepetés bulit, amire természetesen fiúk is hivatalos volt.

  Talán pont ez volt a baj.

  A kültéri kamera ugyanis egy igen kellemetlen jelenetet rögzített. Derek éppen kint üldögélt, amikor megérkezett apukája, a szülinapos. Fia ekkor nekiszegezte a kérdést:

  Hogy lehet, hogy te vagy az utolsó, aki megjelenik a saját buliján? Ez nagyon elcseszett.

  Hamar kiderül, hogy az apja nem tudja, miről beszél, amikor visszakérdez: „Milyen buli?”

  A születésnapi bulid 

  — válaszolja Derek. Ekkor a fiú anyukája hirtelen betoppan és kérdőre vonja a srácot. Rövid szóváltás után az anyja elkiáltja magát: „Részeg vagy?"

  Persze, hogy az vagyok, ez egy buli

  — válaszolja Derek. A videó rendkívül megrendezettnek hat, de TikTokra is felkerült, és már most több millió megtekintésnél jár.

  (via: Indy100)

 • „Ha visszaforgathatnám az idő kerekét...” – írta közösségi oldalán Rubint Réka. A bejegyzésben szereplő fotón kisgyermekeivel és nemrég elhunyt édesanyjával szerepel a fitneszedző. 

  Egy kommentelő meg is jegyzi, hogy Rubint Réka az elmúlt években semmit semmit sem változott, ma is ugyanolyan fiatalos és csinos, mint a fotón – írja a Blikk

 • Ahogy arról tegnap az Index is beszámolt, a 88 éves színész egy, a BBC Radio-nak adott interjúban elárulta, hogy visszavonul és nem forgat több filmet.

  GettyImages-496756744
  Fotó: Amanda Edwards / Getty Images Hungary

  Döntését azzal magyarázta, hogy gerinc problémákkal küzd, inkább az írásra koncentrálna, és állítása szerint amúgy sem özönlenek a forgatókönyv ötletek az ő korosztályára írt szerepekkel.

  Plusz érvként felhozta azt is, hogy így több időt tölthet majd az unokáival.

  Történt azonban egy kis csavar a történetben, miszerint a színész tagadja a visszavonulását. A TheWrap magazinnak így nyilatkozott:

  Ami a visszavonulást illeti, több mint 50 éve kelek reggel 6-kor, hogy filmeket forgassak, és nem fogok megszabadulni az ébresztőórámtól!

  Úgy tűnik tehát, hogy esze ágában sincs visszavonulni közel kilencven évesen sem, így végre a Michael Caine-fanok is fellélegezhetnek.

 • A Dancing with the Stars műsorvezetője korábban évekig játszott együtt Kinizsi Ottóval a Barátok közt című napi sorozatban, két évtizede pedig jó barátságot ápolnak egymással.

  Mindketten a kamerák előtt nőttek fel, és a sorozatban alakított karaktereik között még szerelem is szövődött a képernyőn. Ezért amikor a szombat esti DWTS-adásban a zsűri éppen Ottót pontozta, Ramóna így zárta a zsűri szavait:

  Egy dolgot tudok neked mondani: egy kicsit fáj, hogy a múltadból kihagytál az emlékezésnél, mert voltam a szeretőd, a szerelmed, a barátod és minden is, de nem baj!

  Ottó erre így reagált:

  Ezeket ne áruljuk el élő adásban, Rami!

  A félreértések elkerülése végett a műsorvezetőnő próbálta menteni a menthetőt, és így dicsérte a versenyzőt:

  Bocsánat, nem akarlak kellemetlen helyzetbe hozni, de ismerlek húsz éve, és hogy te most felszabadult voltál, az biztos!

  Kettejük szócsatáját 3:10-től itt nézheti vissza: