Koronavírus adatok

2022. jan. 24.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Timót, Xénia
-8 °C
-1 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kulcsár edina.png

  Ahogy korábban már az Index is beszámolt róla, Kulcsár Edina énekesi babérokra szeretne törni, ebben pedig új párja is támogatja őt producerként.

  Nem kellett sokat várnunk az első saját dalra, ami alig néhány perce vált elérhetővé a legnagyobb videómegosztó portálon. Az Egyetlen szó című dalhoz fekete-fehér klip készült, amelyben van tűzzsonglőr, balett-táncos és szomorúan hintázó Kulcsár Edina is.

  Nem is szaporítanánk tovább a szót, íme Edina első dala:

 • Laurence Fishburne Oscar-díjra jelölt amerikai színésszel, a Mátrix-filmek Morpheusával szerepel közös fényképen közösségi oldalán Varga Mihály. A pénzügyminiszter és a színész kézfogását megörökítő fotó mellett az alábbi szöveg olvasható:

  Etyeken készül valami...

   A tárcavezető bejegyzésében több fényképet és bővebb információkat is ígért.

 • Végre az internet népe is megkapta a Doktor Strange az őrület multiverzumában szinkronos előzetesét.

  20161005 shg g90 140
  Fotó: Marvel Studios / Northfoto

  2022. május 5-én kerül mozikba idehaza a Marvel-filmek legújabb darabja, amely az előzetes alapján igen vad agymenésnek tűnik, hiszen kapásból három Doktor Strange is szerepelni fog benne.

 • Nincs szerencséje az 53 éves rendezőnek.

  GettyImages-1198951304
  Fotó: Slaven Vlasic / Getty Images Hungary

  Tegnap ugyanis tűz ütött ki Guy Ritchie londoni Lore of the Land nevű kocsmájában, hat hónapon belül már második alkalommal.

  A tűzoltókat tegnap reggel 11:20 körül hívták ki a flottrovia-i Conway Streetre, hogy eloltsák a pub hátsó erkélyén keletkezett lángokat. A tűzoltóknak szerencsére sikerült az erkélyre korlátozniuk a tüzet, amelyet feltehetően egy meghibásodott elektromos készülék okozott. Kiérkezésük után körülbelül 40 perccel eloltották a tüzet, de a kocsma hátsó része így is jelentős károkat szenvedett.