Máté, Mirella
7 °C
18 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Hamarosan érkezik a mozikba a legújabb James Bond-film, a Nincs idő meghalni, a legendás kém legendás Aston Martin DB5-ös járgányát pedig már gyerekméretben is elkészítették.

  A Little Car Company által gyártott Aston Martin DB5 replika egy éve mutatkozott be, a gyerekautót viszont az új film megjelenésének apropójából kémesítették. Az eredeti DB5 méreteinek nagyjából kétharmada az elektromos „játék”, ami egy feltöltéssel 120 kilométeres távot tud megtenni, a maximális sebessége 72 kilométer per óra, az autóban pedig a 007-es járgányának szinte minden extráját meg lehet találni. Van benne

  • változtatható rendszámtábla (a forgó táblát helyettesítő két LCD kijelző),
  • a középkonzolba épített mindenféle kütyük,
  • drifteléshez „csúszás mód”,
  • füstfüggöny (a kipufogó tényleg füstöt ereget),
  • és a fényszórók alól felbukkanó Gatling-géppuskák (jó, ezek szerencsére nem működnek rendeltetésszerűen, de pörögnek, hangot adnak és torkolattüzet színlelve villognak).

  A limitált szériás DB5-ből összesen 125 készül, darabonkénti 90 ezer angol fontos, durván 37 millió forintos áron.

  Attól függetlenül, hogy egy játékról van szó, az elektromos jármű egyébként elég nagy hozzá, hogy egy felnőtt is elférjen benne. Igaz, a beszálláshoz le kell venni a fából készült kormányt. Utcai forgalomba nem állítható a Little Car Company gyártmánya, de valószínűleg annak, aki ennyit költ egy autóra lesz egy olyan birtoka (akár saját hangárral, mint az a bemutató videón is látható), amin furikázhat vele gyerkőc.

  A DB5 gyerekeknek szánt replikája egyébként annyira élethűre sikerült, hogy minden egyes vásárló belépést kap mellé az Aston Martin tulajdonosok klubjába az angol autógyártótól.

 • A TV2 műsorvezetője is részt vett Majoros Péter esküvőjén, amit még ez esemény előtt nagy dobra vert az Instagram-oldalán. Most újabb fotókkal igazolta jelenlétét a hajnalig tartó bulin.

  Screenshot 994
  Fotó: Facebook

  Több híresség is hivatalos volt Majoros Hajnalka és Majoros Péter esküvőjére, illetve az azt követő mulatozásra is. Till Attila a nagy napon a párjával érkezett a helyszínre, s bár a nászajándékról eddig egyetlen szót sem mondott, a legfrissebb fotói mellett ezt is bepótolta. 

  Majkáék esküvőjéről itt a hajnali buli egy szép pillanata. Itt mondtam meg neki, hogy elengedem a tartozásait! Majeszka, én is szeretlek, és legyetek boldogok!!!!

   – poénkodott a bejegyzésében a műsorvezető.

 • Újabb képek jelentek meg a Szex és New York film forgatásáról, a rajongók pedig nincsenek elragadtatva.

  A felvételek azért is furcsák, mert a korábban nálunk is megjelent képeken a Carrie Bradshaw védjegyévé vált szőke hajjal láthattuk a színésznőt. Ezeken a képeken viszont úgy tűnik, mintha Sarah Jessica Parker ezúttal szakított volna a hajfestékkel és természetes, ősz hajjal szerepelne egy jelenetben.

  Lehetséges, hogy a történet alakulása kívánta meg az ősz hajszínt, ezt már csak akkor tudhatjuk meg, ha megjelent végre az új film.

 • Hosszú egy hét volt ez az énekesnő posztjai nélkül.

  GettyImages-945519386
  Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images Hungary

  Mint arról korábban az Index is beszámolt, igazán mozgalmas napokon van túl Britney Spears, akit szerelme, Sam Ashgari öt év együtt járás után végre eljegyzett. Az énekesnő nem sokkal később a hír bejelentése után már törölte is magát az Instagramról, majd Twitter-oldalán üzent rajongóinak, hogy ne aggódjanak, minden rendben van vele, csupán szeretne egy kicsit visszavonulni a közösségi médiából, hogy megünnepelhesse eljegyzését. 

  Britney visszatérésére durván egy hetet kellett várni, szeptember 20-án, hétfőn posztot először, elmondása szerint ugyanis már nem bírt többet távol maradni az Instagramtól.

  Néhány fotó a hétvégi kirándulásunkról, melyen az eljegyzésünket ünnepeltük a vőlegényemmel! Még mindig nem tudom elhinni! Nem tudtam tovább távol maradni az Instagramtól, szóval itt vagyok újra. UI: A fotók Palm Springsben készültek 

  — írta az énekesnő a fotókhoz, majd nem sokkal később megosztott pár táncos videót is.