Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szó sincs arról, hogy visszavonulna a tévézéstől.

  GettyImages-1200405551
  Fotó: David Livingston / Getty Images Hungary

  Kim Kardashian nemrég elárulta, nem tervezi egyhamar befejezni a családjáról szóló valóságshow-sorozatát. A modell-üzletasszony azt mondta, hogy még mindig élvezi a műsorok készítését, amelyek immár 16 éve futnak. A 42 éves, négygyermekes anya azonban elismerte, hogy az epizódokat sokkal könnyebb volt leforgatni a kezdeti időkben, amikor a családban még nem volt ennyi kisgyerek.

  A modell legutóbbi megszólalásában válaszolt a kritikusoknak, akik azt állították, hogy a széria teljes mértékben megrendezett, és ma már kizárólag a pénzért csinálja. Kardashian – bár ezzel nem értett egyet – azt elismerte, hogy könnyebb volt beszélni a magánéletéről és arról, hogy kivel randizik az eredeti Keeping Up With The Kardashians című műsorban, amely 2007-ben indult egy ismert amerikai tévécsatornán, mert akkor még nem volt családanya.

  Tavaly a valóságshow The Kardashiansra változtatta a nevét, és a streamingfelületre költözött, de továbbra is töretlen a népszerűsége.

 • Megnyitotta kapuit a világ első horror tematikájú csokoládéboltja, amely határozottan félelmetesre sikerült. A Lilith & Co. Goremet nevű csokoládébirodalom kis túlzással egy anatómiai múzeumot, egy művészeti kiállítást és egy édességboltot ötvöz. Életnagyságú, fehér csokoládéból készült emberi koponyákat és combcsontokat, valósághűnek tűnő démonszíveket és csokoládérúnákat is árul. Az eladások 100 százalékát a SpecialEffect nevű jótékonysági szervezet javára fordítják, amely a fizikai kihívásokkal küzdő emberek életét változtatja meg.

  Az alkotások Sarah Hardy szobrász és cukrászművész fejéből születtek, aki a Diablo IV videójáték megjelenése alkalmából készített hátborzongató édességeket.

 • Nagy Alekosz a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy egy hetedikes fiú miatta kapott beírást az ellenőrzőjébe. A celeb egyből védelmébe vette a fiatalt.

  Mostanában sok baj van a tanárokkal. Mint hogyha a nagy politizálás közepette megfeledkeztek volna hivatásuk lényegéről. Mindenkiben az ellenséget vélik fölfedezni. Mindenhol fideszeseket látnak

  – kezdte a bejegyzését Nagy Alekosz.

  Ezzel Peter Srámek, Kokó, Majka, Tóth Andi és Szabó Zsófi után a tanároknak is beszólt. Egyúttal a diák védelmére kelt, aki csupán egy poént eresztett el a témazáró dolgozatában.

  Tudomásomra jutott, hogy a napokban szaktanári figyelmeztetésben részesítettek egy tanulót, mert a földrajz témazáró dolgozata 7. megoldásához a következőket írta – Nagy Alekosz koronaherceg, testépítő, BRFK által megfigyelt, lehallgatott személy, a Karinthy-gyűrű várományosa

  – írja.

  Alekosz szerint a fiatal pusztán tényeket állapított meg, sőt úgy véli, „az adatok a nagy nyilvánosság számára és előtt nem titkolt valós információk”.

  Ezért kéri a kisdiák azonnali rehabilitálását.

  Ellenkező esetben „ombudsmanhoz – Pintérhez” fordul a valóságshow-hős. Nagy Alekosz az elköszönésében azt is tudatta a nagyvilággal, hogy elsőtől negyedikig kitűnő tanuló, majd négyes, hármas, kettes volt. Emellett „nyolcadikban félévkor számtanból és nyelvtanból bukott, mára pedig könyvet író vármegyei sakkmester, tévészereplő”.

 • Egy rekordidős, 27 éves nőstény medvét fotóztak le, ahogy nemrégiben a Grand Teton Nemzeti Parkban előbújt kölykével téli álmából. Frank van Manen, a park vezetője elmondta, hogy a korábbi legidősebb ismert szaporodási kor egy vadon élő grizzly esetében 25 év volt, de a természetben elenyésző százalékuk éri meg ezt a kort. A rekordot megerősítő csodás felvételeket Jorn Vangoidtsenhoven természetfotós készítette Wyomingban, az Egyesült Államokban. A vadőrök szerint már önmagában az a tény, hogy az említett medve még mindig életben van, elképesztő. Az meg végképp, hogy kölyke született röviddel azután, hogy megjelent a téli álma után.

  „Az első rövid észlelés a nemzeti park Pilgrim Creek-i törzshelyén történt. Csak később sétált ki egy lombhullató mezőre, és mutatta meg kicsinyét a park boldog látogatóinak. Mind az anya, mind az utódja remekül néz ki, a kölyök egészségesnek és elég nagynak tűnik. Az anyamedve egyáltalán nem tűnik olyan soványnak, mint amire az ember számítana.”