Koronavírus adatok

2021. dec. 07.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ambrus
-3 °C
3 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már nem kell sokat várnia a Mátrix-fanoknak, hiszen december 23-án érkezik a Mátrix folytatása, ami a Feltámadások címet kapta.

  Addig is egy új előzetessel jelentkeznek a film készítői, ami kicsit olyan, mintha az előző filmeket néznénk újra és újra, néhány új jelenettel kiegészítve. Ezért aztán olyan sok részlet nem is derül ki belőle, de arra mindenképp jó, hogy egyre kíváncsibbá tegyék a nézőket a folytatást illetően.

 • Egy ijesztően valósághű vonásokkal rendelkező robot videója terjedt el a neten néhány napja.

  robot.png
  Fotó: @terrill / Twitter

  Az Ameca névre keresztelt robotot a brit Engineered Arts tervezte és fejlesztette ki, a cég rendszeresen posztol robotikus tartalmakat a közösségi médiafelületeiken,

  az emberek nem túl nagy örömére.

  Egy Twitterre feltöltött videóban először csukott szemmel láthatjuk az élethű emberi vonásokkal megalkotott Amecát, majd hirtelen felébred és körbe pásztázza a szobát. Ezután a kezeit tanulmányozza, majd a felvétel végén egyenesen a kamerába néz és meglehetősen ijesztő módon mosolyog.

  Az embereknek kétes érzéseik vannak, hiszen többen már most attól félnek, hogy Ameca és társai egyszer csak öntudatra ébrednek, és az emberiség ellen fordulnak.

  (Forrás: Indy100)

 • Spoiler: Leginkább sehogy.

  A legutóbbi The Graham Norton Show vendégei a Vajákban szereplő Henry Cavill, valamint a Marvel-féle Pókember-filmek sztárjai, Tom Holland és Zendaya voltak. A műsorban persze szó esett a hamarosan mozikba kerülő Nincs hazaútról, na meg persze arról is, hogy hogyan zajlott a film forgatása.

  Mint kiderült, Tomnak meglehetősen nehéz dolga van a jelmezében, hiszen még csak egy cipzár sincs rajta, a fejrész kivételével az egész egy részből áll, a forgatások alatt azonban még a fejrészt sem javallott levenni, hiszen sok idő, mire azt pontosan visszahelyezik – éppen ezért a színész egy egészen mesteri módot talált ki arra, hogyan is jusson élelemhez. 

  Szóval a szemek kivehetőek, így keletkezik egy lyuk a jelmezben, ami tökéletes arra, hogy bevezessünk egy kis csövet, melyből inni tudok anélkül, hogy le kellene vennem a jelmezt

  – magyarázta Holland, szerelme, Zendaya szerint azonban nem ez a legnagyobb probléma, hanem az, hogy ha forgatás közben összehányná magát, az bizony nem tudna hová távozni.

 • A 19 éves énekesnő nagy változáson ment keresztül az évek alatt.

  GettyImages-1357213747
  Fotó: Kevin Winter / Getty Images Hungary

  Korábban jellegzetes, bő ruháiról és színes hajáról volt ismert, aztán egy hirtelen szőkére váltott, és így pózolt a Vogue címlapján. Nemrégiben pedig az Index is megírta, hogy ezúttal a sötétbarna haj mellett tette le a voksát.

  A napokban viszont a Variety egyik eseményén kivételesen azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy milyen hétköznapi öltözékben jelent meg.

  Kicsit olyan, mintha hirtelen magára kapott volna valamit, hogy leugorjon a sarki boltba, vagy esetleg síelni készülne.

  GettyImages-1357199912
  Fotó: Matt Winkelmeyer / Getty Images Hungary