11:00, November 26.
Tunézia 0
Ausztrália 0
al-Dzsanúb Stadion D csoport
14:00, November 26.
Lengyelország 0
Szaúd-Arábia 0
Education City Stadion C csoport
17:00, November 26.
Franciaország 0
Dánia 0
974 Stadion D csoport
20:00, November 26.
Argentína 0
Mexikó 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Imádnivaló képeket készítettek egy foltos bagolycsaládról, amint összebújnak egymással az indiai Mysore-ban, Karnataka államban.

    A felvételeken a bagolytestvérek a szüleikhez bújnak, és tágra nyílt szemeikkel kukucskálnak ki az odújukból. A foltos baglyok a trópusi Ázsiában szaporodnak a szárazföldi Indiától Délkelet-Ázsiáig, és közben alkalmazkodtak a városi élethez. Ezeket az aranyos képeket Anjana Kanth természetfotós készítette, aki tökéletesen elkapta az idilli pillanatot. „Meglepetésemre egy barátságos bagolycsalád volt, akik ugyanolyan kíváncsiak voltak rám, mint én rájuk” – mondta Anjana. „Csodálatos érzés volt közelről megfigyelni ezt a bagolycsaládot. Hihetetlen látni őket, ahogy a napi teendőiket végzik, és lehetőségem nyílt néhány emlékezetes felvétel készítésére. Amint pedig megbarátkoznak a jelenléteddel, a legaranyosabb arckifejezéseket adva pózolnak.”

  • A Lengyelországból származó harmincéves Karolina Czajkowska hosszú éveken át hagyta, hogy a haja két méter hosszúra megnőjön, miután a családja tizenegy évvel ezelőtt megtiltotta neki, hogy levágassa. Karolinának nem volt mindig hosszú hajkoronája, de családja kívánsága miatt hagyta, hogy folyamatosan nőjön. Miután tizenkilenc éves korában 30 centimétert vágatott le a bársonybarna hajából, sem Karolina, sem családja nem volt boldog. Édesanyja és nagymamája arra kérte, hogy soha többé ne váljon meg gyönyörű fürtjeitől. Ettől kezdve csak azért nyírta azt, hogy jó állapotban tartsa. Karolina utoljára 11 évvel ezelőtt járt fodrásznál, azóta édesanyja, nővére és élettársa segít neki a hajvégek vágásában.

    Gyors hajnövekedését a géneknek tulajdonítja, de az, hogy hosszabb a haja, mint ő maga, okoz némi problémát. A fiatal nő sokszor rálépett már, ami gyakran vezetett véletlen sérülésekhez, ezért egy ideje kontyban hordja. Karolina tudja, hogy mindenkinek más az ízlése és nem mindenki fogja értékelni a kinézetét, de őt nem zavarják a megjegyzések. Instagram-oldalán több ezer bókot kap az egyedi kinézete miatt.